Οι οικογένειες των ισραηλινών ομήρων απορρίπτουν την παύση του πολέμου κατά της Χαμάς
4 November 2023
Δημοσκόπηση MRB: Διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ βλέπει το 65,5% των ψηφοφόρων του
4 November 2023

Σταθεροποιείται το προβληματικό κομμάτι στο Μορφοβούνι – 26 κόκκινα και 54 κίτρινα κτίρια

Σε 26 ανέρχεται ο αριθμός των σπιτιών στο Μορφοβούνι που χαρακτηριστικά “κόκκινα”, μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας, ενώ 54 είναι τα χαρακτηρισμένα ως “κίτρινα”.

Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχε το KarditsaLive.Net από τον δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνο, ο οποίος απαντώντας σε σχετική μα ερώτηση ανέφερε πως όσοι διέμεναν σε αυτά έχουν τακτοποιηθεί υπό την έννοια πως είτε έχουν νοικιάσει, είτε φιλοξενούνται.

Ο ίδιος επισήμανε πως αναμένονται δύο κοντέινερ που θα χρησιμοποιηθούν για την στέγαση πολύτεκνης οικογένειας. Τα κοντέινερ θα τοποθετηθούν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της οικογένειας εντός οικισμού Μορφοβουνίου.

Εν τω μεταξύ, όπως επισήμανε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα, έχουν προχωρήσει σημαντικά οι εργασίες που θα αποτρέψουν παρόμοια κατολισθητικά φαινόμενα στο συγκεκριμένο σημείο. Τη δεδομένη στιγμή έχει ολοκληρωθεί ένα τοιχίο στήριξης ενώ την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται ένα αποστραγγιστικό έργο που θα απομακρύνει τα νερά και θα διασφαλίσει την σταθερότητα.

Σημειώνουμε ότι από Δευτέρα 6 έως Παρασκευή 10 Νοεμβρίου ο δημοτικός δρόμος στο Μορφοβούνι από τον Αγ. Αθανάσιο έως τη θέση ‘’Σκάλες’’ (οικία Λατίνου) θα παραμείνει κλειστός λόγω εργασιών αποκατάστασης της κατολίσθησης .

Τέλος, ήδη έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται παρεμβάσεις και στο Λαμπερό, πρόσθεσε και εξέλειψαν οι κίνδυνοι για την εγκατάσταση επιχείρησης, την εκκλησία και τρία σπίτια που ήταν εκτεθειμένα.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9-26-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-54-%CE%BA%CE%AF%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CF%84%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%B1

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: