Σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα σε Μέγα και Καριτσιώτη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
21 February 2022
Στη Λάρισα τον Μάιο ο Τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ με Αμαξίδιο
21 February 2022

Στην λαϊκή αγορά των Τρικάλων βρέθηκε ο Ακρίβος Αθανάσιος

Στην λαική αγορά των Τρικάλων βρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” Ακρίβος Αθανάσιος

Συνομίλησε τόσο με τους πολίτες όσο και με παραγωγούς – πωλητέςτης Δευτεριάτικης λαϊκής αγοράς και όλοι συμφώνησαν ότι υπάρχει μειωμένη κίνηση.

Τόσο από την πλευρά των καταναλωτών όσο και από εκείνη των παραγωγών – πωλητών υπάρχουν αρκετές ενστάσεις, που αποτυπώνονται καθημερινά στην μηδαμινή αγοραστική κίνηση.

Κοινή διαπίστωση οι λαϊκές αγορές πρέπει να παραμείνουν στα χέρια των αυτοαπασχολούμενων παραγωγών και εμπόρων, για να συνεχίσουν να προσφέρουν ποιοτικά και φθηνά προϊόντα στους καταναλωτές χωρίς να μένουν απούλητα στους πάγκους.

Η ενεργειακή κρίση και οι πολλές αυξήσεις, με την μικρή αγοραστική δύναμη δεν θυμίζουν σε τίποτα την παλαιά λαϊκή αγορά των Τρικαλων.

Σε συνομιλία του με τους πωλητές Παπακώστα Νίκο, Μοσκόφογλου Μπάμπη και Σδρένια Χρήστο, άκουσε για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και ο κ. Ακρίβος τους διαβεβαίωσε πως θα σκύψει στα δίκαια αιτήματα τους και τους υποσχέθηκε μια κοντινότερη επικοινωνία και επαφή.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: