Ζελένσκι: Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο Χάρκοβο
9 April 2024
Ισχυρός σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αμφιλοχία
9 April 2024

Στην λογική των μικρών compact βιολογικών κινείται ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Η δημιουργία μικρών compact βιολογικών είναι ο στόχος που θέτει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Στεργιόπουλος, σε ερώτηση του προέδρου της Τ.Κ. Κερασιάς.  

Ο τελευταίος ζήτησε να πληροφορηθεί αν η Κερασιά θα συνδεθεί στον Δυτικό βιολογικό (της Δ.Ε. Νεβρόπολης) και τι σχεδιασμοί υπάρχουν για την διαχείριση των αποβλήτων.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Στεργιόπουλος σημείωσε πως αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε και την Κερασιά, αλλά κατόπιν διαπιστώθηκε ότι οι ποσότητες ήταν λίγες και το έργο ασύμφορο. Επίσης, επισήμανε τον προβληματισμό όλων για το κόστος διαχείρισης ενός μεγάλου βιολογικού και τόνισε πως ο Δήμος προσανατολίζεται στην λογική των μικρών compact βιολογικών και στην Κερασιά και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες.

Το θέμα είναι, όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε, πως προς το παρόν, δεν υπάρχει μελετητική ωριμότητα, ενώ θα πρέπει να βρεθεί και χρηματοδοτικό εργαλείο.

Όλα τα παραπάνω συζητήθηκαν στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, η οποία προηγήθηκε της τακτικής συνεδρίασης και έγινε χωρίς την παρουσία των συμβούλων της μειοψηφίας που δεν προσήλθαν.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8E%CE%BD-compact-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: