Νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης
8 June 2023
Σερβία: «Θέμα χρόνου» οι πρόωρες εκλογές
8 June 2023

Στη Γουέστ Χαμ το Conference League

Η Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε νικήτρια στο εφετινό Conference League, επικρατώντας της Φιορεντίνα με 2-1 στον τελικό της Πράγας και φτάνοντας στον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της και πρώτο μετά από 58 χρόνια και το Κύπελλο Κυπελλούχων (1965).

Ο αγώνας κρίθηκε, κυριολεκτικά, στο τελευταίο λεπτό της κανονικής περιόδου, με τους «Βιόλα» της Τοσκάνης να είναι ισάξιος αντίπαλος των «Σφυριών» και να έχουν τις δικές τους στιγμές, αλλά η τύχη ήταν με τους Λονδρέζους.

Στο 62΄ ο Μπενραχμά έδωσε προβάδισμα στη Γουέστ Χαμ από τα 11 βήματα, μετά από ακατανόητη ενέργεια (χέρι) του Μπιράγκι, αλλά πέντε λεπτά αργότερα (67΄) έγινε το 1-1 με εντυπωσιακό γκολ του Μποναβεντούρα.

Με το χρονόμετρο να δείχνει το 90ό λεπτό ο Πακετά είδε την κίνηση του Μπόουεν στο χώρο, του πέρασε την μπάλα κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα δίνοντας το Κύπελλο στους Άγγλους, με το πέμπτο και πολυτιμότερο εφετινό γκολ του στη διοργάνωση.

Στο 33ο λεπτό ο τελικός διακόπηκε για μερικά λεπτά, όταν ο Μπιράγκι πήγε να εκτελέσει κόρνερ από τα δεξιά και δέχθηκε πλαστικό ποτήρι, με αποτέλεσμα να ματώσει το κεφάλι του και να χρειαστεί να το επιδέσει.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: