Καπναποθήκες ΕΒΕ: Αποτίμηση της (ανεκτίμητης) ζημιάς και προτάσεις για το επόμενο βήμα – Κλάπηκαν μέχρι και τα σκαλοπάτια των κτιρίων
3 June 2022
Πανελλαδικές: Για καλά προετοιμασμένους τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα
3 June 2022

Στον ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο δράστης της επίθεσης με σπαθί

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα κληθεί να λογοδοτήσει στον ανακριτή Θεσσαλονίκης 63χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι το πρωί του περασμένου Σαββάτου επιτέθηκε και τραυμάτισε με σπαθί σαμουράι 47χρονο, στο πάρκο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη όταν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα διαμαρτυρήθηκε, επειδή ο 63χρονος άφηνε «κρέατα αμφιβόλου ποιότητας» στο πάρκο για να τραφούν τα αδέσποτα ζώα. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του 47χρονου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, λέγοντάς του ότι του έχει επισημάνει πολλές φορές να μην αφήνει τέτοια κρέατα στο πάρκο, καθώς κυκλοφορούν πολλοί κάτοικοι με τα κατοικίδια ζώα τους.

Τότε ο δράστης του επιτέθηκε με το σπαθί, όπως κατήγγειλε στο Thestival η δικηγόρος του θύματος, Αρετή Σκουνάκη, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε το προηγούμενο 24ωρο όταν εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μαζί του είχε μία σακούλα με τρεις σουγιάδες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ



Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1869216/ston-anakriti-gia-apopeira-anthropoktonias-o-drastis-tis-epithesis-me-spathi

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: