Ολλανδία: «Τρομοκρατικό» το κίνητρο του άνδρα που επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς στο Ρότερνταμ
21 September 2024

Στο δρόμο προς τις κάλπες ο εμπορικός κόσμος της Καρδίτσας

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, μέσω των οποίων θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η Εξελεγκτική Επιτροπή και οι εκπρόσωποι σε Ομοσπονδία και ΕΣΕΕ.

Η εκλογική διαδικασία είναι διήμερη και θα διεξαχθεί Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου με τις κάλπες να στήνονται στο Επιμελητήριο Καρδίτσας και τα μέλη του Συλλόγου να μπορούν να ψηφίσουν από τις 08:30 έως τις 20:30 και τις δύο ημέρες.

Την ψήφο των εμπόρων που αριθμούν περίπου 1900 μέλη (με την υποσημείωση ότι εκκρεμεί εδώ και πολύ καιρό μία αναγκαία εκκαθάριση του μητρώου, που θα γίνει από τη νέα Διοίκηση), διεκδικούν τρεις συνδυασμοί.

Οι οποίοι αλφαβητικά είναι:

«Αγωνιστική Συσπείρωση»

«Μάχιμοι Έμποροι»

«Νέα εμπορική κίνηση»

Για την συμμετοχή στην ψηφοφορία δεν υπάρχει κάποια οικονομική υποχρέωση και όσοι σπεύσουν στις κάλπες θα πρέπει να έχουν μόνο μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης, όπως για παράδειγμα διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Οι σταυροί που μπορούν να βάλουν είναι μέχρι 7 για το Διοικητικό Συμβούλιο (όσα και τα μέλη του), μέχρι 3 για την εξελεγκτική επιτροπή και απεριόριστος για την Ομοσπονδία και την ΕΣΕΕ, καθώς εδώ υπάρχει συσχετισμός ψηφοφόρων και μελών που εκλέγονται. Δηλαδή όσοι περισσότεροι ψηφίσουν τόσο περισσότεροι εκπρόσωποι θα εκλεγούν.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά αργά το βράδυ της Τρίτης όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση από την εφορευτική επιτροπή.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%80%CE%B5%CF%82-%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: