Υπουργείο Εργασίας: Σε διαβούλευση το νέο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων 2021-2025
13 July 2021
Α. Ακρίβος: Τα δύο “παράσημα” της Θεσσαλίας Πράσινης Περιφέρειας
14 July 2021

Στο Συνέδριο του Πράσινου Κινήματος συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σημαντικά ζητήματα περιβάλλοντος και πρασίνου έθεσε και συζήτησε ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Παναγιώτης Ιωάννου, στο 2ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος του Πράσινου Κινήματος.
Ο ίδιος απηύθυνε χαιρετισμό παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργου Αμυρά με τον οποίο είχε και εκτενή συνομιλία για τα θέματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και οι δύο άνδρες συμφώνησαν για νέα συνάντηση και περαιτέρω συνεργασία.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στάθηκε στο γεγονός ότι η περιοχή της Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι “καταπράσινη” όμως θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση, αν λειτουργούσε ουσιαστικά δασαρχείο για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τα προβλήματα στα δάση της περιοχής. Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ευθύνες που υπάρχουν στην τωρινή και στις προηγούμενες δημοτικές αρχές για την κατάσταση που έχουν περιέλθει τα δάση της περιοχής.
Επιπλέον, ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε και προσωπικά στον Συμπρόεδρο του Πράσινου Κινήματος, κ. Κώστα Καλογράνη, με τον οποίο συνδέεται με γνωριμία ετών και του ευχήθηκε “περαστικά και άμεση αποκατάσταση” από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε εδώ και δύο χρόνια.
Στο περιθώριο του Συνεδρίου ο Αντιδήμαρχος είχε αλλεπάλληλες συνομιλίες με πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη που έδωσαν το παρών στο συνέδριο, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Παππούς, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, κ. Πολύδωρος Συρίγος, ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου, κ. Άγγελος Νταβίας, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, κ. Νίκος Παπαδάκης ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, κ. Αθανάσιος Ακρίβος, ο Πρόεδρος της πανελλήνιας Ένωσης Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης.
Παράλληλα, είχε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και με τους κομματικούς εκπροσώπους στο συνέδριο, μεταξύ των οποίων ο κ. Γιώργος Χονδρός από το ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Απόστολος Πόντας από το ΚΙΝΑΛ.
Τέλος, ο κ. Ιωάννου συνομίλησε με την Συμπρόεδρο κα Ρία Ακρίβου και με πολλά στελέχη του Πράσινου Κινήματος προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα σοβαρά ζητήματα του περιβάλλοντος και διαμήνυσε πως αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, καθώς έχει πολλά να προσφέρει στους κατοίκους του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: