ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Τα πρωτοβρόχια αρκούσαν να αποκαλύψουν το μέγεθος του προβλήματος
12 October 2021
Ξεκινούν την Πέμπτη οι εργασίες του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ
12 October 2021

Στο 1,10 ευρώ η χαμηλότερη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Τουλάχιστον τριάντα λεπτά ακριβότερη, σε σχέση με πέρυσι, θα είναι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, κατά την έναρξη της διάθεσής του, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στο ν. Καρδίτσας.

Αυτό υποστήριξε, μιλώντας στο karditsaLive.Net, ο εκπρόσωπος των πρατηριούχων καυσίμων κ. Μπάμπης Μαργαρίτης, τονίζοντας παράλληλα πως μπορεί να διατεθεί και σε υψηλότερη τιμή, η οποία θα φθάνει το 1,12 ή και το 1,13, καθώς απομένουν ακόμα 4 ημέρες και οι τάσεις που υπάρχουν ανοδικές.

Ακόμα όμως και να αρχίσει υποχώρηση είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταγραφεί μείωση που θα φέρει την τιμή κάτω από το 1,10.

Η προαναφερόμενη «ελάχιστη» είναι υψηλότερη και από το κλείσιμο της περιόδου διάθεσης, που ήταν στο 1,05.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μαργαρίτης, από την πλευρά των καταναλωτών υπάρχει μία αξιοσημείωτη κινητικότητα. Έχουν γίνει και γίνονται παραγγελίες, αλλά αυτό που ρωτάει κυρίως ο κόσμος είναι το τι ισχύει με το επίδομα θέρμανσης. Χαρακτήρισε, δε, πολύ σημαντικό το ότι θα δοθεί δυνατότητα να το πάρουν περισσότεροι πολίτες, όπως και ότι θα είναι αυξημένο σε σχέση με πέρυσι.

Στην Καρδίτσα υπολογίζεται ότι οι δικαιούχοι θα πάρουν 30 με 40 ευρώ περισσότερο επίδομα. Σε κάθε πάντως περίπτωση δεν λείπει ο προβληματισμός για το που θα φθάσουν οι τιμές και για το να θα υπάρξει αποκλιμάκωση τους ή επιπλέον στήριξη των νοικοκυριών.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: