Πιεστική η ανάγκη εύρεσης ακινήτου για στέγαση του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καρδίτσας
11 October 2024

Στ. Κασσελάκης: Θα πάμε σε εκλογές ό,τι και να γίνει – Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος

Στην ερμηνεία της πρότασης μομφής που εγκρίθηκε από την Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε στην καθαίρεσή του, αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του επικαλούμενος τα σχετικά άρθρα του καταστατικού του κόμματος.

«Το καταστατικό είναι ξεκάθαρο. Το Συνέδριο είναι το ανώτατο όργανο μπορεί και θα όφειλε να εκφραστεί, κατά τη γνώμη μου, για αυτό που έχει γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου τονίζοντας ότι το συνέδριο είναι αυτό το όργανο που θα αποφανθεί για το αν είναι ο ίδιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι.

«Θα πάμε σε εκλογές ό,τι και να γίνει»

Όπως πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης «υποψήφιοι είναι όσοι εγκρίνει το Συνέδριο. Θα πάμε σε εκλογές Προέδρου, ό, τι και να γίνει».

Απαντώντας για το επιχείρημα ότι ήταν «φυτευτός του Αλέξη Τσίπρα» ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο για ένα σχήμα λόγου, που αναφερόταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Παράλληλα, υποστήριξε πως «καταστατικά είναι ξεκάθαρο ότι όταν υπάρχει άρση της εμπιστοσύνης από την κεντρική επιτροπή πάμε σε έκτακτο συνέδριο. Βεβαίως παραμένει Πρόεδρος, παραμένει και de facto και de jure Πρόεδρος».

Περιέγραψε, επιπλέον, ότι την επομένη της πρότασης μομφής είδε πως στο τηλέφωνό του είχαν κλειδώσει τα e-mail. «Αυτές οι αρμοδιότητες που ασκούνται αυτή την στιγμή είναι αντικαταστατικές», τόνισε.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: