Δράση εθελοντικού καθαρισμού του πάρκου Σχινιά, στις 26-27 Ιουνίου στον Μαραθώνα, από την Περιφ. Αττικής
26 June 2020
100.000 ευρώ στη Θεσσαλία για δράσεις πολιτισμού
26 June 2020

Συλλήψεις και πρόστιμα για κόντρες με Ι.Χ. στον Πετρόπορο

Σε συλλήψεις οδηγών, αλλά και στην επιβολή προστίμων -σε Τρικαλινούς και Λαρισαίους, για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού προχώρησαν αστυνομικοί των Τρικάλων, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών.

Οι έλεγχοι έγιναν στις 3 χθες τα ξημερώματα στον Πετρόπορο, σε μια από τις ευθείες της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας επιβεβαιώνοντας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα ραντεβού που δίνουν τα βράδια οδηγοί από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας με σκοπό τη διοργάνωση παράνομων αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας με άγνωστο κίνητρο.

Συνελήφθη ένας Τρικαλινός με μηχανάκι, χωρίς πινακίδες και δίπλωμα, και ένας ανήλικος Λαρισαίος ο ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος ακριβώς επειδή ήταν ανήλικος.

Πρόστιμα επιβλήθηκαν όμως, στο ίδιο σημείο, σε άλλα δέκα άτομα γιατί παραβίασαν τα μέτρα κατά της πανδημίας. Συγκεκριμένα υπαίτιοι, που θα πληρώσουν από 150 ευρώ, είναι πέντε Λαρισαίοι που επέβαιναν όλοι μαζί στο ίδιο ΙΧ, καθώς και άλλοι πέντε Καλαμπακιώτες για τον ίδιο λόγο.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: