Δωδεκάνησα: Κύμα συμπαράστασης στο νεαρό που αυτοκτόνησε ο πατέρας του
17 February 2022
Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση με οπαδικά κίνητρα – Τον χτυπούσαν με γκλοπ
17 February 2022

Συνελήφθη 18χρονος που μοίραζε φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας με ανήλικο συγγενή του

Μια ακόμα υπόθεση που σοκάρει…

Ένας 18χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και ασέλγεια σε βάρος 15χρονου συγγενή του, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του φωτογραφίες και βίντεο με τον ανήλικο, τα οποία μοίραζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οδηγείται στο αυτόφωρο καθώς εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε μετά από διαδικτυακή έρευνα, επειδή μοίραζε πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας, στα οποία εμφανιζόταν ο ίδιος σε ασελγείς πράξεις με τον 15χρονο συγγενή του, πριν από δύο χρόνια.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατηγορούμενου, στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δύο 2 κινητά τηλέφωνα, κάρτα SIM και κάρτα αποθήκευσης (micro SD). Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα βρέθηκαν πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) πορνογραφίας ανηλίκου, με τον οποίο είχε συγγενική σχέση και έτσι, αμέσως μετά, ο 18χρονος συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: