Κ. Μητσοτάκης σε μαθητές: Να συμφωνήσουμε ότι την ώρα που είμαστε στο σχολείο το κινητό είναι στην τσάντα
11 September 2024
Χρηματιστήριο – Eurobank: Κάτω των 2 ευρώ, με απώλειες σχεδόν 5% στο 4ήμερο
11 September 2024

Συνεχίζεται η αναζήτηση ημερομηνίας για τη «Λευκή Νύχτα»

Ο καιρός αλλά και η διαθεσιμότητα των καλλιτεχνών είναι οι βασικοί παράγοντες που θα καθορίσουν το πότε θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα (λόγω καιρικών συνθηκών) «Λευκή Νύχτα» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net έγινε προσπάθεια να διοργανωθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και οι διοργανωτές περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή τις προβλέψεις που δείχνουν αστάθεια και πιθανότητες βροχής, οπότε και δεν προχώρησε.

Στόχος είναι να βρεθεί ημερομηνία μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, θα μπει στο πλάνο και ο Οκτώβριος, καθώς ήδη δύο Παρασκευές του Σεπτεμβρίου βρίσκονται εκτός πλάνων ενώ υπάρχουν και οι εκλογές στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, για τις οποίες έχει μπει και το σύστημα της συμμετοχής.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ανέφερε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ο πρόεδρος κ. Αντωνίου, η «Λευκή Νύχτα» δεν εγκαταλείπεται, αλλά θα γίνει προσπάθεια όχι μόνο να τονωθεί η αγορά αλλά να είναι επιτυχημένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%C2%AB%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1%C2%BB

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: