Τενερίφη: Εντοπίστηκαν λείψανα που εκτιμάται ότι ανήκουν σε Βρετανό που αγνοείτο
15 July 2024
Κ. Μητσοτάκης για την Αθηναϊκή Ριβιέρα: Σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα, αλλά όχι εις βάρος των τοπικών κοινωνιών
15 July 2024

Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας (+Φωτο)

Με την έναρξη των εκσκαφών – χωματουργικές εργασίες που θα απαιτηθούν για τις πλακοστρώσεις που θα ακολουθήσουν σε όλη την επιφάνεια του χώρου, εκτός των χώρων πρασίνου, συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Καρδίτσας που υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Βελτιώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Καρδίτσας – Ανάδειξη των αθλητικών χώρων Δήμου Καρδίτσας» προϋπολογισμού 630.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Ήδη στο πλαίσιο της εργολαβίας ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τοιχίου στην πλευρά του Κλειστού Γυμναστηρίου ενώ τις επόμενες ημέρες θα κατασκευαστεί και νέα είσοδος, από ώστε η μεγάλη συρόμενη να παραμένει κλειστή και να ανοίγει μόνο όταν είναι απαραίτητη η είσοδος κάποιου οχήματος και να μην εισέρχονται στο χώρο ανεξέλεγκτα τετράτροχα ή δίτροχα οχήματα.

.Επίσης ασφαλτοστρώθηκε ο χώρος μεταξύ του Κολυμβητηρίου και της Δυτικής Κερκίδας ενώ θα ακολουθήσεις και η ανακατασκευή του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ.

Το έργο περιλαμβάνει και εργασίες βελτίωσης στα περιφερειακά γήπεδα ποδοσφαίρου, κυρίως των αποδυτηρίων και των περιφράξεων, ώστε τα γήπεδα να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις λειτουργίας που τίθενται από το νέο αθλητικό νόμο.

.Τα γήπεδα στα οποία θα γίνουν παρεμβάσεις είναι 20 και είναι τα παρακάτω:

Αγίου Δημητρίου (Αστέρας), Καμινάδων, Αγίας Παρασκευής (Άρης), Αρτεσιανού, Προδρόμου, Καλλιφωνίου, Κρύας Βρύσης, Αγίου Νικολάου (Ταυρωπού), Μακρυχωρίου, Μητρόπολης, Μυρίνης, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Θεοδώρου, Ρούσσου, Σταυρού, Καρδιτσομαγούλας, Γεωργικού, Καλλιθήρου, Παλαιοκκλησίου, Ξινονερίου.

Συνοπτικά, οι εργασίες οι οποίες θα εκτελεσθούν είναι οι εξής:

.-Κατασκευή περίφραξης, συνολική, πάσσαλοι και συρματόπλεγμα αφού αφαιρεθεί η παλαιά ακατάλληλη, σε 4 γήπεδα αντικατάσταση συρματοπλέγματος, συνολική, σε 4 γήπεδα και μερική σε 2 γήπεδα. Επίσης θα γίνει συμπληρωματική περίφραξη καθ΄ ύψος, έως τα 2μ. σε 6 γήπεδα, δημιουργία περιφραγμένου διαδρόμου για την ανεξάρτητη διέλευση παικτών – διαιτητών σε 8 γήπεδα, παρεμβάσεις για αποκατάσταση ελλείψεων οι οποίες υπάρχουν και αφορούν σε λεκάνες, νιπτήρες, ντουζιέρες και επίστρωση πλακιδίων, καθώς και σποραδικές εργασίες αντιμετώπισης υγρασίας και χρωματισμών.

Κωστής Κριτσιάνης

.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: