Η ώρα του Moody’s για την ελληνική οικονομία
13 September 2024
Η «Γαλάζια Πατρίδια» μπήκε στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας
13 September 2024

Σχεδόν καθολική ανατροπή με τα ολιγομελή τμήματα ΓΕΛ – Μένει εκτός ένα από τα οκτώ αρχικά

Σχεδόν καθολική ήταν η ανατροπή σε ότι έχει να κάνει με τις εγκρίσεις των ολιγομελών τμημάτων στα ΓΕΛ του νομού Καρδίτσας, καθώς από τα οκτώ που δεν είχαν αρχικά εγκριθεί μόνο ένα μένει τελικά εκτός, μετά και την διαδικασία επανεξέτασης.

Συγκεκριμένα μόνο η Γ’ Τάξη Ανθρωπιστικών Σπουδών του Γυμνάσιο-Λ.Τ. Μητρόπολης «κόπηκε» από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου, ενώ τα υπόλοιπα επτά, κατόπιν και των απόλυτα δικαιολογημένων αντιδράσεων που υπήρξαν, πήραν την έγκριση και θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αναφερόμαστε για τα τμήματα σε Ιτέα, Προάστιο και Μαγούλα, με μία μικρή επιφύλαξη για το ένα εκ των τμημάτων της Β’ τάξης στην Ιτέα, αυτό των Ανθρωπιστικών Σπουδών, που δεν συμπεριλήφθη αρχικά στη λίστα εγκεκριμένων, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έγινε εκ παραδρομής και θα υπάρξει διόρθωση μέχρι το τέλος της ημέρας.

Θυμίζουμε πως ανάλογο περίπου θέμα είχε προκύψει και με τμήμα στο Λεοντάρι, με την διαφορά πως αυτό είχε εγκριθεί προγενέστερα, δεν συμπεριλήφθη στην λίστα των τελευταίων εγκριθέντων και θεωρήθηκε εσφαλμένα πως είναι εκτός.

Επίσης θα πρέπει να πούμε πως υπάρχει εκκρεμότητα και με τρία ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ για τα οποία υπάρχει επίσης αίτημα επανεξέτασης. Αρχικά ήταν τέσσερα, πήρε έγκριση το ένα και αναμένεται να υπάρξει οριστική απάντηση, μέσω εγγράφου και για τα υπόλοιπα τρία.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CF%8C%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BB-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8E-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: