Ελλάκτωρ: Αλλαγές στη συμφωνία Reggeborgh – Motor Oil για τις μετοχές
7 April 2023
Minoan Lines: Στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Μπρίντιζι το Kydon Palace
7 April 2023

Σύγχυση με την Κριμαία- «Καμία αλλαγή» λέει το Κίεβο

Μια μέρα αφότου ο αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου, Άντρι Σίμπιχα, άφησε ανοιχτό «παράθυρο» συνομιλιών με τη Μόσχα, δηλώντας τους Financial Times ότι η Ουκρανία μπορεί να είναι έτοιμη να συζητήσει το μέλλον της Κριμαίας, εάν το Κίεβο καταφέρει να επιτύχει τους στρατηγικούς του στόχους στο πεδίο της μάχης, ένας άλλος Ουκρανός ανώτατος αξιωματούχος «θολώνει» το τοπίο σχετικά με αυτό το ευαίσθητο θέμα.

Σε συνέντευξή της στo Politico η ειδική επιτετραμμένη του Ουκρανού προέδρου για την Κριμαία, Ταμίλα Τασέβα, δήλωσε ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στο σχέδιο του Κιέβου για ανάκτηση της χερσονήσου που έχει προσαρτήσει η Ρωσία. «Η Ουκρανία θα επιλέξει τον τρόπο να επαναφέρει την Κριμαία, χρησιμοποιώντας πολιτικά και στρατιωτικά μέσα», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Ουκρανία σχεδιάζει να δώσει στη Ρωσία επιλογή για το πώς να φύγει από την Κριμαία. Εάν δεν συμφωνήσουν να φύγουν οικειοθελώς, τότε η Ουκρανία θα συνεχίσει να απελευθερώνει τη γη της με στρατιωτικά μέσα», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα:

Λούλα για Ζελένκσι: Ας μην τα θέλει όλα, να παραχωρήσει την Κριμαία

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: