Συρία: 8 νεκροί σε επιθέσεις με παγιδευμένα οχήματα
10 July 2023
Ουκρανία: Ο Τραμπ ήθελε να τελειώσει τον πόλεμο σε 24 ώρες- «Ο Μπάιντεν θα μπορούσε και σε 5 λεπτά, αλλά…», απάντησε ο Ζελένσκι
10 July 2023

Τέλης Αντωνίου: Σημαντικές για καταναλωτές και εμπόρους οι θερινές εκπτώσεις

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου θα έχουμε την πρεμιέρα των θερινών εκπτώσεων, με την αγορά του ν. Καρδίτσας να προετοιμάζεται γι αυτές.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, το KarditsaLive.Net επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Καρδίτσας κ. Τέλη Αντωνίου, ο οποίος υπογράμμισε πως ξεκινά μία περίοδος από την οποία προσδοκούν πολλά τόσο οι καταναλωτές όσο και ο εμπορικός κόσμος.

Πάντα οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, τόνισε, αναμένονται πως και πως από τις επιχειρήσεις καθώς δίνουν την δυνατότητα αύξησης του τζίρου, μετά από μία σχετικά “νεκρή” περίοδο. Την ίδια ώρα, πρόσθεσε, το καταναλωτικό κοινό γνωρίζει πως μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία ειδών και να ψωνίσει όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για το χειμώνα, σε εξαιρετικές τιμές.

Σε αυτό το σημείο ο κ. Αντωνίου επισήμανε πως οι Καρδιτσιώτες πρέπει να στραφούν στην τοπική αγορά. Όχι για τοπικιστικούς λόγους αλλά γιατί διαθέτει πολλή μεγάλη ποικιλία προϊόντων και σε πολλή καλές τιμές. Αν κάνουν μία έρευνα αγοράς θα το διαπιστώσουν μόνοι τους, είπε.  Έτσι, θα ωφεληθούν οι ίδιοι ψωνίζοντας ποιοτικά και φθηνά και ταυτόχρονα θα στηρίξουν την τοπική οικονομία, κατέληξε.

Σε ότι αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου εξέφρασε την αντίθεσή του και μας παρέπεμψε στην σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Διοικητικό συμβούλιο.

Λευκή Νύχτα: Η προετοιμασία συνεχίζεται

Εν τω μεταξύ τον Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένη η πραγματοποίηση της τρίτης «Λευκής Νύχτας». Η προετοιμασία συνεχίζεται και πάει καλά, τονίζει στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ο κ. Αντωνίου.

Έχουμε, σημειώνει, εξασφαλίσει κάποια πράγματα σε οργανωτικό επίπεδο και τώρα είμαστε στην διαδικασία λήψης των απαραίτητων αδειών για το event.

Οι προηγούμενες δύο  διοργανώσεις, αναφέρει, έβαλαν «ψηλά τον πήχη» και στόχος είναι φέτος να πάμε ακόμα ψηλότερα. Αυτός είναι κι ο στόχος μας για τη Λευκή Νύχτα, να είναι κάθε χρόνο και καλύτερη.

Καταλήγοντας υποστήριξε πως πρόκειται για μία πολλή σημαντική διοργάνωση που έφερε και κόσμο στην πόλη και τζίρο στις επιχειρήσεις.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: