Αντικαπνιστικός νόμος : Ξεκίνησαν οι έλεγχοι
27 October 2019
Αθ. Ακρίβος: «Είναι χρέος και καθήκον μας να θυμόμαστε τις θυσίες των προγόνων μας»
27 October 2019

Τέλη κυκλοφορίας

Μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου θα έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα του taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020. Όπως φαίνεται δεν θα υπάρξουν αλλαγές για φέτος, καθώς όσες αναμένεται να υπάρξουν εξαιτίας των ευρωπαϊκών οδηγιών θα τεθούν σε ισχύ από το επόμενο έτος. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, στα δημόσια ταμεία θα μπει το ποσό των 1,2 δισ. ευρώ, καθώς οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα κληθούν να πληρώσουν από 22 ευρώ έως 1.380 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο και το έτος ταξινόμησης. Όσοι επιλέξουν την πληρωμή μέσω web banking θα χρειαστούν μόνο την Ταυτότητα Οφειλής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο, ενώ όσοι έχουν πιστωτική κάρτα με επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο θα έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα τέλη κάνοντας χρήση προγραμμάτων έως και 12 άτοκων δόσεων.

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, η εκπρόθεσμη πληρωμή συνεπάγεται πρόστιμο στο 100% των τελών που αναλογούν στο όχημα.

Όσοι καταθέτουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου δεν θα πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας. Όσοι, όμως, υποβάλουν δηλώσεις ακινησίας και καταθέσουν πινακίδες έως 31/12/2019 θα αποφύγουν την πληρωμή των τελών του 2020, τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης που πληρώνουν οι κάτοχοι Ι.Χ. κυβισμού 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, αλλά και τα τεκμήρια διαβίωσης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: