Μια γεύση από Αν. Ρωμυλία – Ερευνητικό πρόγραμμα του Λ. Μουσείου Λάρισας
8 July 2020
Μπαίνει μπροστά η απλούστευση των διαδικασίων στο δημόσιο
8 July 2020

Τέλος τα πανηγύρια στον Δήμο Πύλης φέτος το καλοκαίρι

Στην απόφαση να ματαιωθούν όλα τα πανηγύρια που πραγματοποιούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, σχεδόν σε όλα τα χωριά, κατέληξε χθες ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Η συγκεκριμένη απόφαση, όπως και εκείνη της ματαίωσης της ετήσιας εμποροπανήγυρης που διεξάγεται στην Πύλη, πάρθηκε μετά την συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Πύλης κατά την οποία τέθηκε υπόψη η ομόφωνη γνωμοδότηση – απόφαση της.

Πρόκειται για την Επιτροπή του Δήμου Πύλης που συστήθηκε και λειτουργεί για την αντιμετώπιση της λοίμωξης του κορονοϊού, αποτελούμενη από τον Δημάρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα, Χήρα Π.Θεοδώρο – επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Τσιούτσια Χρυσοβαλάντη – επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης κ. Βενιζέλο Μιχαήλ, την προέδρο του ΟΚΠΑΔ Πανάγου Μαρίνα, την αντιπροέδρο του ΟΚΠΑΔ Καλιώρα Χαρά- Ιατρό, τον αντιδημάρχο Οικονομικών Τζάνη Βησσαρίωνα και τον αντιδημάρχο Υγείας Ζούρτο Κωνσταντίνο.

Όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση του Δήμου Πύλης, “ο Δήμαρχος Πύλης λαμβάνοντας υπόψιν του τα σημερινά πραγματικά δεδομένα που αφορούν την εξάπλωση – μετάδοση του COVID-19, καθώς και το γεγονός ότι η δημόσια υγεία ήταν, είναι και θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, κι ενώ η λογική και το αίσθημα ευθύνης του Δήμου αντιλαμβάνεται την οικονομική ζημία που προκαλείται σε ομάδες πληθυσμού, όμως η ΥΓΕΙΑ, δεν αντικαθίσταται και δεν ζυγιάζεται,

αποφασίζει:

1ον: Την μη παραχώρηση από την μεριά του Δήμου Πύλης Δημοτικών χώρων (Γήπεδα – πλατείες – Σχολεία) για την διενέργεια εκδηλώσεων σε Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους και ιδιώτες.

2ον: Την ματαίωση της ετήσιας εμποροπανήγυρης που διεξάγεται στην έδρα του Δήμου, στην Πύλη.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: