Ουκρανός αξιωματούχος: Θύματα από ρωσικό πλήγμα σε νοσοκομείο στο Ντνίπρο
26 May 2023
Εύα Καϊλή: «Μπορεί να ασκήσει πλήρως τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της ως μέλος του Ε.Κ.», τονίζουν οι δικηγόροι της
26 May 2023

Τελετή ονομασίας αποφοίτησης 76 νέων Στρατονόμων στο ΚΕΣΝ (+Φωτο)

Τελετή ονομασίας αποφοίτησης 76  νέων Δεκανέων Στρατονομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (26/5) στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας στο Στρατόπεδο «Συνταγματάρχη ΠΖ Θωμά Νικήτα (Μούντζια)» στο Ρούσσο. Στην τελεστή προέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος.

Τα διπλώματα  στους νέους Στρατονόμους απένειμε ο  Υποδιοικητής της Α’ Στρατιάς Υποστράτηγος Θεοδ. Χατζηγεωργίου, ο οποίος μεταφέροντας προς τους στρατευμένους και τους συγγενείς τους που είχαν συρρεύσει στο στρατόπεδο για να παρακολουθήσουν την τελετή τον χαιρετισμό του αρχηγού ΓΕΣ τους διαβεβαίωσε ότι η στρατιωτική υπηρεσία μεριμνά ,ώστε οι Στρατονόμοι να υπηρετήσουν τη θητεία τους κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους υγιείς έχοντας παράλληλα λάβει κατά τη θητεία τους στοιχεία που θα τους ενδυναμώσουν  σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. Επισήμανε δε ότι η επιλογή τους ως Στρατονόμοι  αποτελεί τιμή για τους ίδιους και τους ζήτησε  να επιδείξουν πάθος και υπομονή κατά την εκτέλεση της υψηλής αποστολής που τους ανατέθηκε από την πατρίδα.

Ο Διοικητής του ΚΕΣΝ Συνταγματάρχης ΠΖ Γρ. Ταραμονλής μιλώντας προς τους νέους Στρατονόμους χαρακτήρισε τιμητική την επιλογή τους μεταξύ χιλιάδων στρατευσίμων προσομοιάζοντας με αυτή των οπλιτών που υπηρετούν στην Προεδρική Φρουρά και στις Ειδικές Δυνάμεις και τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους στο κέντρο έχουν λάβει όλα τα εφόδια για να ασκήσουν τα απαιτητικά καθήκοντα που θα τους ανατεθούν  με αποτελεσματικότητα. Τους κάλεσε δε «να επιβάλλουν το Νόμο με δικαιοσύνη και δια του παραδείγματος» και να θυμούνται πάντα ότι «ο ελέγχων ελέγχεται».

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δ/ντης Στρατονομίας του ΓΕΣ Σχης Βαρδής Χαρκιανάκης ο Υποδιοικητής της ΣΜΥ και πρωήν Διοικητής του ΚΕΣΝ Σχης Ελευθ. Καλλές, Αντιπεριφερειάρχης κ Κων. Νούσιος, οι Αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κ.κ. Ολγ. Μακρή και Β. Μπούτας,  ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Απ. Περιστέρης, ο  Διοικητής της Π.Υ. Καρδίτσας  Αντιπύραρχος Κ. Τσιώλης, πρώην Διοικητές του ΚΕΣΝ και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε παρέλαση των νέων Στρατονόμων και Αερονόμων και παρατέθηκε μικρή δεξίωση για τους παραβρισκόμενους.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%AE-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-76-%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CF%83%CE%BD-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: