Δέκα από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να βγάζουμε βόλτα τον σκύλο μας πάντα με λουρί
18 March 2021
ΗΛΕΚΤΡΑ: Χρηματοδότηση 375 εκ. ευρώ από την ΕΤΕπ για ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων
19 March 2021

Τηλεπικοινωνιακές υποδομές για 5G στην ΒΙΠΕ Λάρισας

Ευκαιρία για καλύτερες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις που εδρεύουν στη ΒΙΠΕ Λάρισας και είσοδο στην εποχή του 5G παρέχει η συμφωνία της WIND Ελλάς και της ΕΤΒΑ για τον εκσυγχρονισμό της τηλεπικοινωνιακής υποδομής του επιχειρηματικού πάρκου.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η WIND θα κατασκευάσει νέα δίκτυα οπτικών ινών σε επτά ΒΙ.ΠΕ. της χώρας και τη σύνδεση τους με το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς της εταιρείας.

Ο Νάσος Ζαρκαλής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, δήλωσε: “Ως πάροχος τεχνολογίας δημιουργούμε υποδομές υψηλών επιδόσεων πανελλαδικά, όπως το δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς και το δίκτυο 5G, και παράλληλα διαθέτουμε ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών επικοινωνίας και ΙΟΤ λύσεων. Χαίρομαι ιδιαίτερα που, μέσω της στρατηγικής μας συνεργασίας με την ΕΤΒΑ, έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε τις εταιρείες των ΒΙ.ΠΕ., να κάνουν τη μετάβαση σε μια νέα ψηφιακή επιχειρηματικότητα”.

Ο Αθανάσιος Ψαθάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, ανέφερε: “Η συνεργασία μας με τη WIND αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα, καθώς θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους διεθνώς, ώστε να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στις απαιτήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Ταυτόχρονα, υπηρετεί και τον σημαντικό εθνικό στόχο της ενίσχυσης της ελληνικής βιομηχανίας και της αύξησης της συμμετοχής της στο ΑΕΠ, στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας”.

Μεταξύ άλλων, η συμφωνία αφορά στις βιομηχανικές περιοχές: • Λάρισας • Ηρακλείου • Τρίπολης • Καβάλας • Δράμας • Σερρών • Λαμίας

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: