Ξεκινά η στερέωση του βράχου του Σπηλαίου της Θεόπετρας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
21 February 2022
Συνάντηση ανώτερων στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο
22 February 2022

Την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων επισκέφθηκε ο κ. Ακρίβος

Την Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας κα Νάτσινα Δήμητρα επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης ”Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” κ. Ακρίβος Αθανάσιος.

Ο κ. Ακρίβος καταρχήν ευχήθηκε καλή θητεία και δύναμη στο έργο της στην νεοτοποθετηθέντα Αντιπεριφερειάρχη.

Κατόπιν συζήτησαν για θέματα που αφορούν την υγεία και την κοινωνία ειδικότερα για τον εξοπλισμό όλων των περιφερειακών ιατρείων με απινιδωτές, την άμεση στήριξη των ευπαθών ομάδων και την ιδιαίτερη φροντίδα που απαιτείται για τα ΑΜΕΑ, τους οίκους ευγηρίας, τα γηροκομεία και τις ψυχιατρικές μονάδες.

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι παρεμβάσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή, όπου η Περιφέρεια και η Π.Ε. Τρικάλων δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα αλλά και για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που γίνονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η κα Νάτσινα έδειξε αποφασισμένη να προσφέρει τα μέγιστα σε έναν τομέα που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα “λεπτός” και χρειάζεται ειδική προσέγγιση τον οποίο όμως γνωρίζει καλά.

Ο κ. Ακρίβος ευχαρίστησε την κα Αντιπεριφερειάρχη για την ενημέρωση και την θερμή υποδοχή και συμφώνησαν σε μια πιο κοντινή συνεργασία και επικοινωνία.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: