Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Πέμπτη
23 March 2022
Χρόνιο δράμα για την 56χρονη: Το σώμα μου είναι γεμάτο από τα «παράσημά» του
23 March 2022

Την βίασε στο παιδικό δωμάτιο για το παιδί που κυοφορεί η σύντροφός του

Πλούσιο ποινικό παρελθόν έχει ο 31χρονος που συνελήφθη για τον…

Πλούσιο ποινικό παρελθόν έχει ο 31χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό 18χρονης σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, ύστερα από αγγελία-«παγίδα» στο Facebook.

Συνολικά η Αστυνομία είχε σχηματίσει στο παρελθόν πέντε διαφορετικές δικογραφίες σε βάρος του, μεταξύ των οποίων μία το 2008 για κλοπή-αρπαγή τσάντας στον Πειραιά, μία το 2010 για παράβαση του νόμου περί όπλων στον Πειραιά, μία το 2012 για αντιποίηση στολής και μία το ίδιο έτος για κλοπή στα Καμίνια.

Ο 31χρονος είναι αρραβωνιασμένος και μάλιστα περίμενε τη γέννηση του παιδιού του το αμέσως επόμενο διάστημα. Φέρεται να βίασε την άτυχη κοπέλα στο σπίτι όπου είχε φτιάξει ένα παιδικό δωμάτιο για το παιδί που κυοφορεί η σύντροφός του. «Έλα λίγο να σου δείξω το παιδικό δωμάτιο», είπε στην 18χρονη και τότε εκείνη σηκώθηκε για να πάει να το δει. Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και φέρεται να τη βίασε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανήρτησε αγγελία-«παγίδα» στο Facebook, στην οποία ανέφερε ότι αναζητά νταντά για τη φύλαξη του παιδιού του. Η 18χρονη ενδιαφέρθηκε και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Αναλυτικότερα, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, η κοπέλα μετέβη στο σπίτι του 31χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο άντρας της άνοιξε, εκείνη μπήκε στο σπίτι και κάθισαν στο χώρο του σαλονιού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο δράστης υποκρινόταν ότι μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον που υποτίθεται ότι ερχόταν στο σπίτι, έτσι ώστε το θύμα να νιώθει άνετα για το ότι ήταν μόνοι τους και δεν υπήρχε παιδί για να φροντίσει. Στη συνέχεια, με πρόφαση την επίδειξη το παιδικού υπνοδωματίου την οδήγησε σε κάποιο άλλο δωμάτιο στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί, αφού με την απειλή μαχαιριού την εξανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της, τη βίασε.

Όταν ολοκλήρωσε τις πράξεις του αποχώρησε, αφού πρώτα απείλησε εκ νέου την κοπέλα για να μην φύγει εκείνη πρώτη από το διαμέρισμα. Από την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν βίντεο από παρακείμενα καταστήματα που δείχνουν τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία και να χάνεται στα γύρω στενά.

Η 18χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και έδωσε αμέσως στους αστυνομικούς το προφίλ του δράστη στο Facebook, από το οποίο της έστελνε μηνύματα γιατί δήθεν ήθελε να τη προσλάβει για τη φύλαξη του παιδιού του. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης υποδηλώνουν βιασμό.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι ο 31χρονος Έλληνας πριν καλέσει στο σπίτι του την κοπέλα είχε συνομιλήσει μαζί της μέσω Facebook, λέγοντας ότι πρέπει να βρει γρήγορα μία νταντά για τη φροντίδα της τριών ετών κόρης του.

O 31χρονος κρύφτηκε για δύο ημέρες, μέχρι που τελικά εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Πειραιά και συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κατηγορούμενος για βιασμό. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

magnesianews.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: