Καρδίτσα: Σπάσιμο αγωγού της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. στην πλατεία Ακαδημίας (+Φωτο)
30 January 2023
Ένοπλες Δυνάμεις: Τριήμερο πένθος για τη συντριβή του F-4E Phantom II
30 January 2023

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Σπύρος Πέγκας

Στην κούρσα για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου κατεβαίνει ο επιχειρηματίας και πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, όπως ανακοίνωσε σε συνάντηση με δημοσιογράφους.

«Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Η προσπάθεια είναι ομαδική, είμαστε πολλοί. Δεν πιστεύω στον σωτήρα δήμαρχο, αλλά στην ομάδα. Υπάρχει μια ενωτική, πολυσυλλεκτική, προοδευτική παράταξη που θέλει να κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα για τη Θεσσαλονίκη» ανέφερε.

Δήλωσε ακόμη πως θα επιθυμούσε την δημόσια στήριξη του πρώην δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και την στήριξη κομμάτων από την κεντροδεξιά έως την αριστερά.

Ο κ. Πέγκας σημείωσε πως «η Θεσσαλονίκη έμεινε πίσω στην καθημερινότητά της, ιδιαίτερα σε ζητήματα καθαριότητας, κυκλοφοριακό, κοινωνικές δομές, βελτίωση του δημόσιου χώρου αλλά και στο αποτύπωμά της σε Ελλάδα και εξωτερικό». Το βασικό, πρόσθεσε, είναι να έρθει μια διαφορετική διοίκηση. Δεν έχω μανίες με κανέναν, αυτή τη στιγμή έχουμε μια κακή διοίκηση, τη χειρότερη από τη μεταπολίτευση και μετά».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως το πρώτο έργο που θα προχωρήσει στη Θεσσαλονίκη εφόσον εκλεγεί είναι η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας και η μετατροπή της σε πάρκο και ακολούθως η επέκταση της πεζοδρόμησης της Αγίας Σοφίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: