Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων
8 March 2022
Ενημέρωση από τον Δήμο Μουζακίου για επικίνδυνα φαινόμενα της κακοκαιρίας “Φίλιππος”
8 March 2022

Τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας επισκέφθηκε ο κ. Ακρίβος

 

Τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας κ. Πινακά Βασίλη επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης ”Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” κ. Ακρίβος Αθανάσιος.

Οι σκέψεις και των δύο επικεντρώθηκαν στον Ουκρανικό λαό και τις δοκιμασίες που περνάει με την ευχή τους για κατάπαυση του πολέμου και επικράτηση της ειρήνης. Αναφέρθηκαν και στην πρωτοβουλία αλυσίδας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό με την συλλογή και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Οι δύο τους είχαν μια πολύωρη συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.
Λόγω της ημέρας της γυναίκας, υπέρμαχοι και οι δύο της ισότητας, συζήτησαν και για τα δικαιώματα της γυναίκας, που αν και με την πάροδο του χρόνου, οι συνθήκες καλυτερεύουν για τη θέση της γυναίκας, τα αποτελέσματα είναι κατώτερα των προσδοκιών και επικρατούν ακόμη στερεότυπα, διακρίσεις και προκαταλήψεις εις βάρος των γυναικών.
Αναφέρθηκαν και στις δράσεις της περιφέρειας Θεσσαλίας με τις επισκέψεις των επιτροπών ισότηταςτων δύο φύλλων στα νοσοκομεία των τοπικών ΠΕ.

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι παρεμβάσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή, όπου η Περιφέρεια και η Π.Ε. Λάρισας δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα αλλά και για τα μεγάλα αναπτυξιακά και αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο κ. Πινακάς έδειξε αποφασισμένος να προσφέρει τα μέγιστα στην ΠΕ Λάρισας απ’ την καινούργια θέση που του εμπιστεύθηκε ο κ. Αγοραστός.

Ο κ. Ακρίβος ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την θερμή υποδοχή και την επικοδομητική συζήτησή τους και συμφώνησαν σε μια συνεχή συνεργασία και επικοινωνία, όπως είχαν άλλωστε και κατά την διάρκεια της επιτυχημένης θητείας του κ. Πινακά ως Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: