Γάζα: Το Ισραήλ δημοσίευσε βίντεο από σήραγγα όπου βρέθηκαν νεκροί 5 όμηροι
25 December 2023
Σλοβακία: Συνελήφθη 64χρονος που απειλούσε με «νέα Πράγα»
25 December 2023

Τον Δεκέμβριο του 2024 (και αν) οι εκλογές για νέα διοίκηση στο ΕΒΕ Καρδίτσας

Για τον Δεκέμβριο του 2024, ένα δηλαδή περίπου χρόνο από σήμερα προσδιορίστηκαν οι εκλογές των Επιμελητηρίων, με τις υπάρχουσες διοικήσεις να έχουν ήδη κλείσει έξι χρόνια θητείας και να έχουν μπει στο έβδομο (Δεκέμβριο του 2017 είχαν γίνει οι τελευταίες).

Στο δικό μας βέβαια Επιμελητήριο υπάρχει η ιδιάζουσα διαφορά ότι τα δύο πρώτα χρόνια ήταν άλλος πρόεδρος και για τα επόμενα ο σημερινός κ. Ζυγογιάννης, που τυπικά όμως έχει μια ολόκληρη τετραετή θητεία μόνος του και θα την κάνει και πενταετία μέχρι να ξαναστηθούν κάλπες.

Ο ίδιος μιλώντας στο KarditsaLive.Net τόνισε πως οι εκλογές έχουν προσδιοριστεί για το τέλος του ερχόμενου χρόνου, αλλά, πρόσθεσε, το ίδιο είχε γίνει και στα προηγούμενα χωρίς στο τέλος να κληθούν τα μέλη του ΕΒΕ να ψηφίσουν.

Γενικότερα, σημείωσε, υπάρχει μία αβεβαιότητα με αυτό που προβάλλεται ως προτεραιότητα αυτή την στιγμή και απ’ ότι φαίνεται θα απασχολήσει έντονα όλα τα επιμελητήριά και ακόμα περισσότερο τα Θεσσαλικά, να είναι η δημιουργία του Μητρώου Αγροτών. Βρισκόμαστε σε αναμονή των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων αλλά υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Κι αυτό γιατί η διάθεση του Αγροτικής Ανάπτυξης είναι να γραφούν όλοι οι αγρότες χωρίς όμως να πληρώνουν ΓΕΜΗ, ενώ τα Επιμελητήρια προτείνουν την εγγραφή ομάδων παραγωγών και Συνεταιρισμών.

Σε κάθε περίπτωση, κατέληξε ο κ. Ζυγογιάννης, μόνο για προσδιορισμό εκλογών μπορούμε προς το παρόν να μιλήσουμε, γιατί αυτό μας έχει διδάξει η πείρα των τελευταίων ετών.  

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-2024-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B2%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: