Ποιοι άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θα πατήσουν τα 85 – Ανήκετε σ’ αυτούς;
8 February 2020
Ο τέλειος άντρας -Τα 7 χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι γυναίκες
8 February 2020

Τουρκία: Απατημένη σύζυγος ζητάει το νεφρό της πίσω

Να της επιστρέψει το νεφρό που του δώρισε, ζητάει μία Τουρκάλα από τον άντρα της, αφότου την εγκατέλειψε για να ζήσει τον έρωτά του με μια οικογενειακή φίλη.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Σοντζού, η Μαβίς και ο Αχμέντ Ερντογάν παντρεύτηκαν το 2006 και το 2009 του δώρισε το ένα της νεφρό.

Το 2019 όμως, ο Αχμέντ εξαφανίστηκε με τη νέα του αγαπημένη, αφήνοντας πίσω τη Μαβίς και τον 11χρονο γιο τους.

Η εγκαταλειμμένη σύζυγος εμφανίστηκε σε μια δημοφιλή εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης και ζήτησε από τον άντρα της να της επιστρέψει το νεφρό που του είχε χαρίσει. «Του έδωσα το νεφρό μου επειδή θα ζούσαμε μαζί την υπόλοιπη ζωή μας», είπε η Μαβίς στην εκπομπή. «Είχε ζητήσει νεφρό από τον πατέρα του, τους αδερφούς του, κανένας δεν του έδινε», πρόσθεσε η απατημένη σύζυγος.

Στην εκπομπή βγήκε τηλεφωνικά και ο «μπερμπάντης» σύζυγος, ο οποίος, όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά εκτίμησε δημόσια ότι η Μαβίς δε θα έπρεπε να του έχει δώσει το νεφρό της.

Σύμφωνα με τον τουρκικό νόμο, οι δωρητές οργάνων χάνουν κάθε δικαίωμα στα όργανά τους, μετά την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης, αφής στιγμής έχουν υπογράψει τα έγγραφα της συναίνεσης για την άνευ όρων δωρεά.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά, καθηγητή Γκοκχάν Αντάλια, είναι ανέφικτο να διεκδικήσεις δικαιώματα πάνω σε όργανα που έχεις δωρίσει, εντός των ορίων του νόμου, κατά την περίοδο της δωρεάς.

Πηγή : efsyn.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: