ΕΕ: Η Ελλάδα παραβιάζει τους κανόνες για δημόσιες συμβάσεις
27 January 2023
Διαφορές + διαφωνίες = Αδυναμία
27 January 2023

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας έκοψε την πίτα του (+Φώτο +Βίντεο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Πέμπτης (26/1) λίγο πριν την έναρξη της τακτικής συνεδρίασής του, το Επιμελητήριο Καρδίτσας παρουσία και της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Κων. Ζυγογιάννης ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της Διοίκησης τα υπηρεσιακά στελέχη και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Yγεία και το 2023 να είναι μια χρονιά με επiτυχίες για όλο τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο του Νομού που το έχει ανάγκη.

.Τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας αναδείχθηκε ο κ. Πετ. Παπαδάκος που μαζί με το φλουρί πήρε ως δώρο και ένα λαμπατέρ.

Τις ευχές όλων των παρισταμένων δέχθηκε και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Στεργιούλης, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας ενός κοριτσιού.

.Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης που ακολούθησε περιελάβανε κυρίως διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Επιμελητηρίου ενώ αναβλήθηκε τελικά  η λήψη απόφασης για το θέμα που αφορούσε τη σύνταξη μελέτης για την κατασκευή κτιρίου και τις υπόλοιπες ενέργειες  για την αξιοποίηση του χώρου των καπναποθηκών Καρδίτσας αν και έγινε μια αρχική συζήτηση σχετικά με το θέμα για το οποίο το KarditsaLive.Net σας έχει ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ.

Κωστής Κριτσιάνης

.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: