ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ και ΚΕΦΙ: Θεσμική συνάντηση για τα προβλήματα των καρκινοπαθών
22 October 2021
Δήμος Λαρισαίων: Διευρύνονται συνεχώς οι υπηρεσίες της Ψηφιακής Πλατφόρμας
22 October 2021

Το Σαββατοκύριακο η 5η Ανάβαση Ελασσόνας

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή της 5ης Ανάβασης Ελασσόνας που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου με συνδιοργανωτή το Δήμο Ελασσόνας για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για ακόμη έναν αγώνα-γιορτή στη γνωστή διαδρομή της ανάβασης, που είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, ενώ το Σάββατο οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα δοκιμαστικά του αγώνα.

Ο Δήμος Ελασσόνας στέκεται όπως πάντα αρωγός στη διοργάνωση του σπουδαίου αυτού γεγονότος, με την άψογη διοργάνωση της 5ης Ανάβασης Ελασσόνας από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και σε όλους όσους επισκεφτούν την πόλη μας, τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Η Ανάβαση Ελασσόνας είναι πλέον θεσμός, και έχει ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής μας, αποκτώντας πανελλαδική διάσταση. Πρόκειται για ένα δημοφιλή αγώνα, που προσελκύει μεγάλο αριθμό αγωνιζομένων και θεατών από όλη την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που θα τους υποδεχτούμε στην φιλόξενη πόλη μας. Ο δήμος έχει αγκαλιάσει και αυτή τη διοργάνωση και η συνεργασία με τους διοργανωτές της ΛΑΜΚΕ είναι άριστη και αυτό επιδιώκουμε σαν δήμος, να αποτελέσει ο αγώνας πόλο έλξης επισκεπτών του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: