Σουδάν: Μαίνονται οι μάχες – Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
11 May 2023
Δύο ασθενείς σεισμικές δονήσεις είχαμε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10/5) στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα
11 May 2023

Το σύμβολο της βεντάλιας του Mandarin Oriental υπογράφει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου

Αποτελώντας ένα διαχρονικό σύμβολο της Ανατολής, οι βεντάλιες διατηρούν εξέχoυσα θέση στον ασιατικό πολιτισμό, αντιπροσωπεύοντας την κομψότητα και την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, οι οποίες αποκαλύπτονται σταδιακά με το άνοιγμά τους. Αντλώντας την έμπνευσή του από αυτή τη μοναδική σύνδεση, το Mandarin Oriental Hotel Group επέλεξε τη βεντάλια ως σύμβολό του.  Ένα σύμβολο μέσα από το οποίο προβάλλεται η ιδιαίτερη φιλοσοφία του Ομίλου γύρω από τη φιλοξενία, μια γιορτή που αποκαλύπτεται σε κάθε ξενοδοχείο Mandarin Oriental και συστήνει στον επισκέπτη έναν κόσμο νέων εμπειριών, εμπλουτισμένο με τα τοπικά χρώματα, τις γεύσεις και τις παραδόσεις κάθε μαγευτικού προορισμού.

Η αναγνωρισμένη χρυσή βεντάλια του λογοτύπου του Mandarin Oriental Hotel Group δημιουργήθηκε στα μέσα του 1980 από το design house Pentagram, στο οποίο ανατέθηκε ο σχεδιασμός συμβόλων που ενσωματώνουν την πολυτέλεια, την κομψότητα και τον ασιατικό πολιτισμό. Διαχρονικά απλή, εκλεπτυσμένη και απόλυτα ταυτισμένη με την Ανατολή, η βεντάλια διαθέτοντας 11 πτυχές ενώνει όλα τα ξενοδοχεία δημιουργώντας μια ενιαία ταυτότητα πολυτέλειας, εκπροσωπώντας τη θρυλική φιλοξενία του Ομίλου.

Διαβάστε περισσότερα



Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/clickatlife/1470016/to-symvolo-tis-ventalias-toy-mandarin-oriental-ypografei-o-dimitris-papaioannoy/

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: