Δήμος Ελασσόνας: Ασύρματο δίκτυο Wifi στα σχολεία της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης
4 June 2021
Λάρισα: Αναβάθμιση και ασφάλεια ζητά η Νέα Σμύρνη
4 June 2021

Το τηλεοπτικό σποτ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για τα ΑμεΑ

Την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα σύντομο τηλεοπτικό μήνυμα για την ανεμπόδιστη κυκλοφορία των ΑμεΑ, ανέλαβε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. “Το φάσμα των ενεργειών της ΚΕΔΕ φυσικά και δεν θα εξαντληθεί μόνο στο τηλεοπτικό μήνυμα. Πεποίθησή μας είναι ότι βοηθώντας ο ένας τον άλλον, κανείς δεν θα μείνει μόνος του μέσα στην κρίση. Στην προκειμένη περίπτωση καταλυτική σημασία θα έχει να κατανοήσει και να σεβαστεί ο καθένας μας την διαφορετικότητα του άλλου, με την αποτροπή της ανάπτυξης εμποδίων στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον”, όπως τονίζει.

Και προσθέτει ότι αυτή η προσπάθεια για να έχει την προσδοκώμενη επιτυχία προϋποθέτει την συμμετοχή και την συνεργασία όλων μας. Στο πλαίσιο αυτό, στην φάση της παραγωγής του μηνύματος η ΚΕΔΕ ζήτησε την συνδρομή της Εθνικής Συνομοσπονδίας των ΑμεΑ και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Η προβολή του μηνύματος είναι σημαντική για την «ορατότητα» και την καλλιέργεια της συνείδησης του σεβασμού των ανθρώπων με αναπηρίες και την προσβασιμότητά τους στις πόλεις.

Το link του σποτ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: