Σε ότι αφορά στις τιμές το χοιρινό και το μοσχάρι δεν παρουσιάζουν κάποια αξιοσημείωτη διαφοροποίηση σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Εκεί που υπάρχει αύξηση είναι στο αρνίσιο παϊδάκι, που πωλείται μέχρι και 5 ευρώ ακριβότερα από άλλα τμήματα του αρνιού.
Πιο αναλυτικά οι τιμές που καταγράψαμε στα κρεοπωλεία της Καρδίτσας και θα κληθούν να πληρώσουν όσοι θα «τσικνίσουν» ανάβοντας την ψησταριά τους ή το φούρνο τους είναι:
Αρνίσιο παϊδάκι από 14,5 έως 16 ευρώ το κιλό
Αρνί άλλο κομμάτι από 11 έως 13 ευρώ το κιλό
Παϊδάκι πρόβειο από 8,80 έως 9 ευρώ το κιλό
Μοσχαρίσια μπριζόλα από 11,5 έως 12 ευρώ το κιλό
Χοιρινή μπριζόλα 7,30 ευρώ το κιλό
Πανσέτα χοιρινή 7,30 ευρώ το κιλό
Σουβλάκι έτοιμο για ψήσιμο από 8 έως 8,50 ευρώ το κιλό
Λουκάνικο χοιρινό παραδοσιακό από 7,30 έως 8,40 ευρώ το κιλό.
Π.Κ.