Δημήτρης Φραγκιόγλου: «…μου αρέσει να αναμετριέμαι με τον εαυτό μου…»
22 December 2022
Γαλαξία «εργαστήριο» κοσμικών φαινομένων μελετά το James Webb (βίντεο)
22 December 2022

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα Καρπάθια στόλισε την Ιστιαία

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και γιορτινά γεγονότα, με την συμμετοχή πλήθους κόσμου από όλη την Εύβοια: η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τα Καρπάθια.

Το δέντρο προήλθε από τα Καρπάθια της Ρουμανίας, ήταν 14 μέτρα και φωτίστηκε με 60.000 λαμπάκια, ενώ προσφέρθηκε ως δώρο από τον κ. Dragos Gabriel Zisopol, Πρόεδρο των Ελλήνων της Ρουμανίας, υπογράφοντας με αυτό τον τρόπο τη στενή και μακρά φιλία μεταξύ των δύο περιοχών.

Υπογραμμίζεται ότι η Ιστιαία έχει αδελφοποιηθεί με το Βόλονταρ της Ρουμανίας για αυτό και παρόντες ήταν μεταξύ άλλων Ρουμάνοι πυροσβέστες οι οποίοι ήταν παρόντες στις φονικές πυρκαγιές του 2021, Ρουμάνοι εθελοντές οι οποίοι μαγείρεψαν και πρόσφεραν τα τοπικά εδέσματα στο κόσμο καθώς και μικρά παιδιά που ταξίδεψαν στη περιοχή αποκλειστικά για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/clickatlife/1420522/to-christoygenniatiko-dentro-apo-ta-karpathia-stolise-tin-istiaia/

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: