38,1 εκατ. δολάρια για μια εβραϊκή Βίβλο
20 May 2023
Πριγκόζιν: «Πήραμε το Μπαχμούτ- «Φίλησέ μου τον Μπάιντεν», το μήνυμα σε Ζελένσκι
20 May 2023

Το 24ωρο των αρχηγών πριν από την κάλπη: Οι «προγνώσεις», οι selfies και το μπάσκετ

Ημέρα ανάπαυλας είναι η σημερινή για τους πολιτικούς αρχηγούς, που ολοκλήρωσαν χθες την προεκλογική τους εκστρατεία και πλέον στρέφουν τα βλέμματα στην αυριανή «μητέρα των μαχών» και στο αποτέλεσμα της κάλπης.

Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Αισιόδοξος για το αυριανό εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε χαλαρή κουβέντα που είχε το μεσημέρι σε καφέ στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, στην καθιερωμένη πλέον συνάντηση του με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες.

Κάνοντας μία αποτίμηση της προεκλογικής εκστρατείας σημείωσε πως «ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος». «Εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον. Ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί μου συγκριτικά με το 2019, με ξέρει καλύτερα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους περιεστράφη και γύρω από τον αθλητισμό, εν όψει και της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ.

Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να βγάλει και selfies με πολίτες και τουρίστες.

Στο Μικρολίμανο ο Αλ. Τσίπρας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI

Με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της αυριανής κάλπης ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε εστιατόριο στον Πειραιά, στην καθιερωμένη συνάντηση την παραμονή των εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «πυκνή» προεκλογική περίοδο με πολλές συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που «έτρεξαν» μαζί του.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Σε χαλαρή διάθεση ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο final four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μ.μ..

Σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα ο Δ. Κουτσούμπας

Στιγμές χαλάρωσης με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, πολιτικούς συντάκτες μοιράστηκε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών, όπου είναι και υποψήφιος. Το «παρών» έδωσε και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Θανάσης Παφίλης.

Στο Περισσό επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, όπως επιβεβαίωσε και ο Δ. Κουτσούμπας συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, «για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες», που – όπως τόνισε – συνεχίζονται έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα.

Μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» οι: Γ. Μαργαρίτης, Δ. Τσακνής, Π. Θαλασσινός, Β. Κορακάκης, Μ. Ανδρουλιδάκης, Θ. Παπαδόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Αντ. Ξένος, Αγγελική Ξένου, Π. Ορκόπουλος με τη σύζυγό του, Νίκη Χατζίδου, ο μουσικός και ενορχηστρωτής Γιάννης Παπαζαχαριάκης, η Έρη Ρίτσου, η Σεμίνα Διγενή, η Λιάνα Κανέλλη, η Ελένη Ράντου, ο Β. Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη. Επίσης, παρευρίσκονταν η μεσόφωνος Λύδια Αγγελοπούλου, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος.

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς.

Μία ώρα νωρίτερα, στις 9.30, θα ψηφίσει στην Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4.

Στη γενέτειρά του στο Ηράκλειο Κρήτης, συγκεκριμένα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431), θα ψηφίσει στις 9.45 το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00 π.μ. στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στις 11.30 π.μ. στον Εύοσμο.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 9.30, στη Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 στο Πέραμα (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439).

naftemporiki.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: