Τουρκία: Στις 9 Μαρτίου οι συνομιλίες με Σουηδία και Φινλανδία για την ένταξη στο ΝΑΤΟ
27 February 2023
Πέθανε ο Σταύρος Παπαδόπουλος
27 February 2023

"Τρέχουν" οι προκηρύξεις των κενών θέσεων αγροτικών ιατρών στα Π.Ι. Βραγκιανών και Λεονταρίου

Οι κενές θέσεις αγροτικών γιατρών στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών που υπάγεται στην αρμοδιότητα του Κέντρου Υγείας Μουζακίου και το Περιφερειακό Ιατρείο Λεονταρίου του Κέντρου Υγείας Σοφάδων περιλαμβάνονται στην σχετική Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Η προκήρυξη αφορά θέσεις που δεν καλύφθηκαν από την προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου του περασμένου Οκτωβρίου και τις θέσεις που είναι κενές και αφορούν σε νησιωτικές ή άγονες ή προβληματικές περιοχές, καθώς και στα χαρακτηρισμένα ως άγονα Περιφερειακά Ιατρεία, όπως αυτές προκύπτουν από τα στοιχεία που απέστειλαν οι Δ.Υ.Πε. και από τα στοιχεία της Δ /νση Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προκήρυξη έχουν οι ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και οι ιατροί επί θητεία. Οι ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου προηγούνται των ιατρών επί θητεία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης και ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου που υπηρετούν με παράταση θητείας. Οι ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεοι και επί θητεία) οι οποίοι υπηρετούν κατά το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων, έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής (ως ιατροί επί θητεία), μόνον εάν μέχρι και την τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνουν την ετήσια θητεία τους στο Γ. Ν. – Κ.Υ., Κ.Υ., Π.Π.Ι., Π.Ι. και Ε.Π.Ι., που έχουν τοποθετηθεί.

Σημειώνεται ότι η  θέση στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών παραμένει κενή από τις 8/12/2022, ενώ η αντίστοιχη στο Περιφερειακό Ιατρείο Λεονταρίου από τις 9/9/2022. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 2 Μαρτίου 2023.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80-%CE%B9-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: