Στις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Θεσσαλίας ο Γ. Πατούλης
2 December 2019
Ξεκινά η ανακατασκευή της περιφερειακής Τρικάλων
2 December 2019

Τρίκαλα: Άνοιξε τις πύλες του ο 9ος Μύλος των Ξωτικών

Με τον πιο παραμυθένιο τρόπο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου η επίσημη τελετή έναρξης του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου της Ελλάδας.
Ο υπέρλαμπρος Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του. Ο Μύλος πήρε ζωή ξανά και ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας και έστειλε μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Στην συνέχεια το Make a Wish Ελλάδος χάρισε μια συγκινητική στιγμή, πραγματοποιώντας την επιθυμία ενός μικρού παιδιού. Προσέφερε ένα ταξίδι στο Παρίσι και εκπλήρωσε το όνειρο του παιδιού και της οικογένειας του.

Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τέλος. Στο πλαίσιο μαγνητοσκόπησης της εκπομπής Ταξιδεύοντας με τον Χρήστο Νέζο, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές, μας ταξίδεψε με την μελωδική φωνή του.
Στην ανακοίνωση του δήμου σημειώνεται: “Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της τελετής έναρξης και συγκεκριμένα:
Την Σχολή Χορού Dance Project και την Ναταλία Διβάνη, τα παιδιά ΚΔΑΠ Ομόνοια και την Μαρία Μπλούτσου, την Φιλαρμονική του Δήμου Τρικκαίων και την μαέστρο Μαίρη Μητσοπούλου, το μουσικό συγκρότημα Teasers, την Αλεξάνδρα Παπαηλία, το Δημοτικό Εργαστήρι Θεάτρου και την Αντονέλλα Χήρα, τον Γιώργο Τσιαντούλα για την σκηνοθεσία, την Θεατρική Ομάδα του Μύλου των Ξωτικών και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στην εκτέλεση της παραγωγής.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανέδειξαν το Μύλο για ακόμη μια χρονιά ως την Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.
Σας περιμένουμε μέχρι τις 6 Ιανουαρίου για να ζήσουμε και φέτος μαγικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: