Δυσπεψία: 7 σπιτικές θεραπείες για να την αντιμετωπίσουμε
14 November 2021
Θεσσαλονίκη – Πήγαν Γερμανία με rapid test και γύρισαν «εμβολιασμένες» με πλαστά πιστοποιητικά
15 November 2021

Τρίκαλα – Απολογείται την Πέμπτη ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του – Το χρονικό της φρίκης

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του και η παρατηρητικότητα της μητέρας του ήταν εκείνα που οδήγησαν στην σοκαριστική αποκάλυψη.

Tην ερχόμενη Πέμπτη θα απολογηθεί ο αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια στην μόλις 4 ετών κόρη του, στα Τρίκαλα.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν φρίκη. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στα Τρίκαλα, βρέθηκε στο στόχαστρο των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία που έκανε η πρώην σύζυγος του και μητέρα του παιδιού.

Η ασέλγεια του 4χρονου κοριτσιού για την οποία έγινε η καταγγελία σημειώθηκε το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, όταν το παιδί περνούσε το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του.

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του και η παρατηρητικότητα της μητέρας του ήταν εκείνα που οδήγησαν στην σοκαριστική αποκάλυψη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 ‘αποπλάνηση παιδιών’ και 345 ‘γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών’ του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης». Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι
Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας ενημερώθηκε το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Τρικάλων για περιστατικό πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από τον αστυνομικό.

Η σεξουαλική κακοποίηση του τετράχρονου κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα φέρεται να έγινε το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου. Δυο μέρες μετά, το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου, η πρώην σύζυγος του αστυνομικού τον κατήγγειλε στην αστυνομία και άμεσα κλήθηκε κλιμάκιο του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων για να δώσει και σε εκείνους κατάθεση η γυναίκα.

Κλήθηκε επίσης ιατροδικαστής για να εξετάσει το παιδί, που βρισκόταν στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία εξέτασης του κοριτσιού.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Απρίλιο του 2017 και από τον Αύγουστο του 2018, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ήταν σε διάσταση, με την πρώην γυναίκα του αστυνομικού να καταθέτει πως ο 29χρονος ήταν βίαιος και επιθετικός απέναντί της και πως έκανε χρήση ναρκωτικών.

Η περιγραφή της μητέρας
Η γυναίκα περιγράφει μια δύσκολη σχέση ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους. Αρχικά, η διατροφή και η επικοινωνία του πατέρα με το παιδί είχαν διευθετηθεί με ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας δύο ετών, αλλά από όταν έληξε, τον Οκτώβριο του 2020, οι πρώην σύζυγοι τσακώνονταν συνεχώς.

Ο πατέρας έβλεπε το παιδί δύο μέρες την εβδομάδα και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, αλλά συχνά ήταν ασυνεπής σε αυτή του την υποχρέωση, σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ο αστυνομικός πήρε την 4χρονη κόρη του, αφού είχε συμφωνήσει με την πρώην σύζυγό του να περάσει το Σαββατοκύριακο με το παιδί. Την επόμενη ημέρα, η γυναίκα τού τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει τι ώρα επρόκειτο να γυρίσει το παιδί στο σπίτι.

Στο τηλεφώνημα εκείνο υπήρξε ένταση όταν η γυναίκα ζήτησε να μιλήσει με το παιδί, ενώ εκείνος – σύμφωνα με τα λεγόμενά της – ήθελε να το αποφύγει. Αμέσως μετά, της τηλεφώνησε και ζήτησε να μείνει μαζί του το παιδί και το βράδυ της Κυριακής επειδή, όπως ισχυρίστηκε, είχε πάει στο χωριό του και δεν ήθελε να οδηγήσει μέσα στη νύχτα.

Εκείνη όμως αρνήθηκε και ο αστυνομικός γύρισε το παιδί στο σπίτι της μητέρας του στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής.

Η ανατριχιαστική «μαρτυρία» του παιδιού
Όταν το παιδί βρέθηκε με τη μητέρα του, άρχισε να περιγράφει πώς πέρασε τη μέρα της, χωρίς να αναφέρει κάτι παράξενο. Ωστόσο, στη μητέρα της έκανε εντύπωση ότι ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή, κάτι ασυνήθιστο για την 4χρονη.

Στη συνέχεια, αφού έβγαλε τα ρούχα της, η μητέρα διαπίστωσε ότι το δέρμα του παιδιού στην ευαίσθητη περιοχή ήταν ερεθισμένο, κάτι που δεν είχε ξαναδεί. Ρώτησε το παιδί αν είχε συγκαεί και το αρνήθηκε και μετά αν έχει συμβεί κάτι και το παιδί έδειξε να ντρέπεται, καθώς έσκυβε το κεφαλάκι του και απέφευγε να απαντήσει στην ερώτηση της μαμάς της.

Η μητέρα επέμεινε να ρωτά το παιδί και τότε εκείνο της είπε ότι «την πείραξε» ο πατέρας της και, στη συνέχεια, έδειξε με τα δύο δαχτυλάκια της την ευαίσθητη περιοχή της.

Η μικρή τής είπε, μάλιστα, ότι το Σάββατο που ήταν με τον πατέρα της στο δωμάτιο, εκείνος της είπε ψέματα ότι ήθελε να την ξεντύσει, κάτι που δεν έγινε, γιατί ήθελε να την πειράξει στην «ευαίσθητη» περιοχή.

Το κοριτσάκι ανέφερε, επίσης, ότι ο πατέρας της, της είχε ζητήσει να μην πει τίποτα από όσα έγιναν στη μητέρα της.

Η μητέρα φωτογράφισε την ερεθισμένη περιοχή και την επόμενη μέρα πήγε την 4χρονη στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Εκεί, το παιδί εξετάστηκε από παιδιάτρους και γυναικολόγο. Ο τελευταίος διαπίστωσε τραυματισμό στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, χωρίς να μπορεί όμως να προσδιορίσει από πού προέρχεται.

Η μητέρα, αμέσως μετά, πήγε στην ασφάλεια Τρικάλων, για να κάνει καταγγελία. Η ιατροδικαστής ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν φαινόταν να έχει βιαστεί το παιδί, επιφυλασσόμενη όμως για να παραδώσει ολοκληρωμένο πόρισμα.

Τι έδειξε η εξέταση από την παιδοψυχολόγο
Το κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, η οποία συνέταξε ειδική έκθεση πραγματογνωμοσύνης. Από την εξέταση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρακτική αναπαράσταση μέσα από παιχνίδια και σχετικό εικονογραφημένο υλικό, έτσι ώστε το κοριτσάκι να λεκτικοποιεί τα γεγονότα, προέκυψαν τα εξής: Όσο το παιδί βρισκόταν στο χωριό του πατέρα της και συγκεκριμένα στον καναπέ του σαλονιού, ο αστυνομικός προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Οι περιγραφές που έδωσε το παιδί είναι αναλυτικές και οι πράξεις τόσο αποτρόπαιες, σε βαθμό που ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ λύγισαν!

Αφού εξετάστηκε από ψυχολόγο, το παιδί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, που είχαν αναλάβει να ερευνήσουν την καταγγελία της μητέρας του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την κατάθεση του παιδιού προκύπτει πως ο 29χρονος, ενώ ήταν γυμνός και χάιδευε τα γεννητικά του όργανα, είχε βάλει το παιδί του να αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή, ενώ και ο ίδιος την άγγιξε εκεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 29χρονος ασελγούσε στο παιδί του, αφού ανάλογες πράξεις φέρεται να έχουν συμβεί σε άγνωστο χρόνο, στο πατρικό του 29χρονου στην Κρήτη, αλλά και σε σπίτι στα Τρίκαλα.

Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος είχε συλληφθεί το 2018 για μικροποσότητα χασίς, υπόθεση για την οποία είχε αθωωθεί, αλλά του είχε επιβληθεί ποινή αργίας με απόλυση διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Karditsapress.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: