Μεταβίβαση οχήματος: Διαθέσιμη και στην Περιφέρεια Κρήτης η ηλεκτρονική πληρωμή τελών
20 February 2023
ΔΙΚΤΥΟ: Πρόσκληση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 22/2 – Γιορτάζει 10 χρόνια δράσης
20 February 2023

Τρίτη η Κουτάφτη στο Αρέτσο

Μετά τις διεθνείς διακρίσεις της ελληνικής ιππασίας στα ιππικά αθλήματα της υπερπήδησης εμποδίων, της ιππικής δεξιοτεχνίας και του para-dressage, έρχονται διεθνείς επιτυχίες και για το άθλημα της ιππικής αντοχής, που παρουσιάζει μεγάλη άνοδο στη χώρα μας εσχάτως.

Στην τρίτη τους συνολικά διεθνή συμμετοχή ως ζεύγος και πρώτη συμμετοχή σε διεθνή αγώνα ιππικής αντοχής CEI2* 120 χμ., η Έφη Κουτσάφτη μαζί με την φοράδα της Hadiyya κατέλαβαν την τρίτη θέση.

Ο διεθνής αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Αρέτσο (Ιταλία) με τη συμμετοχή συνολικά 9 ζευγάρια. Η Ελληνίδα αμαζόνα κατάφερε να διανύσει την απόσταση των 120 χμ. σε συνολικό χρόνο 06:49:28, και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε, με συνολικό χρόνο 06:31:12, ο Ιταλός Τζιοβάνι Μαριλιάνο με τον Ziupeddede Zamaglia.

Επόμενος διεθνής αγώνας ιππικής αντοχής για την Έφη Κουτσάφτη είναι ο κορυφαίος αγώνας Fursan Cup, που θα πραγματοποιηθεί στην Σαουδική Αραβία στις 3 και 4 Μαρτίου.

Η πρόσκληση της Ελληνίδας αμαζόνας είναι πολύ σημαντική για την ελληνική ιππασία και την προβολή του αθλήματος της ιππικής αντοχής στη χώρα μας, καθώς στον αγώνα αυτό συμμετέχουν μόνο με πρόσκληση οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου, οι οποίοι θα διεκδικήσουν συνολικά έπαθλα 4 εκ. δολαρίων ΗΠΑ, τα μεγαλύτερα παγκοσμίως για το 2023.

Την ίδια στιγμή, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές της Ιππικής Αντοχής προετοιμάζονται για το ραντεβού του διεθνή αγώνα CEI1* και CEI2*, που θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς στις 29 και 30 Απριλίου 2023.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: