Δήμος Καρδίτσας: Αναβάλλεται η εκδήλωση βράβευσης αθλητών και συλλόγων
1 March 2023
Ρουμανία: Η κυβέρνηση εισήγαγε τον πρώτο «σύμβουλο» που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη
2 March 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Σακούλες με ανθρώπινα μέλη στο νοσοκομείο Λάρισας

Διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την τραγική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη. Αυτό που σοκάρει, επίσης, είναι ότι στο νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκαν 17 σακούλες με ανθρώπινα μέλη, γεγονός που φέρνει στο φως ακρωτηριασμούς.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού της πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μέχρι στιγμής, έχουν ανασυρθεί 38 νεκροί. Από τους 72 νοσηλευόμενους επιβάτες, 15 πήραν εξιτήριο και παραμένουν για νοσηλεία 57 επιβάτες, εκ των οποίων 6 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, 194 επιβάτες μεταφέρθηκαν με 5 λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη, με 6ο λεωφορείο 20 επιβάτες στη Λάρισα καθώς και 8 επιβάτες μεταφέρθηκαν στην Κατερίνη.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων, που έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Για τη διαδικασία βιολογικής ταυτοποίησης μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 17 δείγματα DNA από τις σορούς και 23 δείγματα από συγγενείς των επιβατών.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: