Όφελος για τη Σερβία οι Ρώσοι που εγκαταλείπουν το καθεστώς Πούτιν
21 April 2023
ΤΑΙΠΕΔ: Διαγωνισμός για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Camping Κονιαβίτη»
21 April 2023

Τσίπρας σε Σολτς: Οι προοδευτικές δυνάμεις μπορούν να δώσουν διέξοδο

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ «για μία προοδευτική κυβέρνηση στην Ελλάδα που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της ανάταξης της οικονομίας και της στήριξης κοινωνίας» και «που θα επαναφέρει τους κανόνες του κράτους δικαίου» στη χώρα παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETI

Όπως ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για τις οικονομικές και γεωπολιτικές εξελίξεις, καθώς και για τις εξελίξεις στην Ευρώπη. «Τονίσαμε την ανάγκη συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων και σε κάθε χώρα ξεχωριστά, αλλά και στην Ευρώπη» είπε, προσθέτοντας πως «οι προοδευτικές δυνάμεις μπορούν να δώσουν διέξοδο». Όπως σημείωσε οι επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα είναι «μια τέτοια μάχη ανάμεσα στην πρόοδο και τη συντήρηση».

Παράλληλα, όπως τόνισε, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον κ. Σολτς τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την εξωτερική πολιτική, την ανάγκη να ξαναγίνει η Ελλάδα πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας, αλλά και «να προχωρήσουμε σε μία νέα ευρωτουρκική ατζέντα με  σαφείς κόκκινες γραμμές».

naftemporiki.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: