Οι Δήμοι Αλοννήσου, Δυτ. Σάμου και Σουφλίου οι ελληνικές υποψηφιότητες στα «Best Tourism Villages»
23 September 2021
Περιφέρεια Αττικής: Καταβολή 125 εκατ. ευρώ, σε 4.600 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις
23 September 2021

Υδρεύονται 20 οικισμοί με δύο νέες γεωτρήσεις

Στην αντικατάσταση και αξιοποίηση υδρευτικών γεωτρήσεων σε Δήμητρα και Ψυχικό στο Δήμο Κιλελέρ με ωφελούμενους περίπου 15.000 κάτοικους της περιοχής προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 245.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Από την πρώτη υδρευτική γεώτρηση στον οικισμό Δήμητρα θα καλυφθεί μέρος των υδρευτικών αναγκών σε Νάματα, Γλαύκη, Πλατύκαμπο, Γαλήνη, Χάλκη, Πρόδρομο, Μόδεστο, Μελία, Αχίλλειο, Νίκη, Σωτήριο, Κιλελέρ και Κοκκίνες.

Από τη δεύτερη υδρευτική γεώτρηση στον οικισμό του Ψυχικού θα καλυφθεί μέρος των υδρευτικών αναγκών των οικισμών: Αγίας Παρασκευής, Αγίου Γεωργίου, Δίλοφου, Ζαππείου, Κυπαρίσσου, Χαράς και Ψυχικού.

«Το συγκεκριμένο έργο συμπεριλαμβάνεται στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό που υλοποιούμε σε συνεργασία με το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ύδρευσης σε οικισμούς του Δήμου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Συγχρονίζουμε τους οικισμούς με την εποχή μας και ολοκληρώνουμε τα δίκτυα υποδομών στα οποία η Θεσσαλία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα τα τελευταία χρόνια, με εντυπωσιακά, μετρήσιμα και απτά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του πολίτη» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: