Εννιά παρεμβάσεις της κυβέρνησης για αποζημιώσεις σε περιοχές που επλήγησαν από τον “Ιανό”
21 September 2020
Β. Τσιάκος – δήμαρχος Καρδίτσας: Δεν έχει μείνει τίποτε, φοβάμαι ότι θα μείνουμε μόνοι μας
21 September 2020

Υδροφόρες και στρατός από την Θεσσαλία

Μια μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθεί η κατάσταση στην πόλη της Καρδίτσας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κορυφωθεί από το μεσημέρι και μετά.

Από την ενημέρωση που είχε το KarditsaLive.Net, από το Δήμο Καρδίτσας, αναμένεται να αφιχθούν δυνάμεις του στρατού τόσο από το Ρούσο όσο και από την Λάρισα, προκειμένου να ενταχθούν στο επιχειρησιακό δυναμικό, μαζί με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το προσωπικό του Δήμου.

Παράλληλα από τους άλλους τρεις Θεσσαλικούς νομούς ζητήθηκαν και αποστέλλονται υδροφόρες για να βοηθηθεί το καθάρισμα πλατειών, δρόμων και πεζοδρόμων.

Επίσης στη μάχη ομαλοποίησης της ζωής θα ριχθούν τουλάχιστον 10 φορτηγά και αγροτικά ενώ ενισχύεται και το δυναμικό σε μηχανήματα άντλησης νερού.

Η επιχείρηση καθαρισμού και επαναλειτουργίας της πόλης, με βάση τον σχεδιασμό που μας γνωστοποιήθηκε, θα ξεκινήσει το μεσημέρι από την κεντρική πλατεία και ένα μέρος των δυνάμεων που θα αναπτυχθεί σε συνοικίες καθαρίζοντας και περιμετρικά, γα να πάρουν στη συνέχεια σειρά τα χωριά του Δήμου.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: