FIFPRO: Η FIFA θέτει σε κίνδυνο την καριέρα των ποδοσφαιριστών
19 December 2023
Ρωσία: Παταγώδης αποτυχία των ευρωπαϊκών κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας
19 December 2023

Υπέρ της μετακίνησης η πλειοψηφία των κατοίκων του Βλοχού

Υπέρ της μεταγκατάστασής τους έχει ταχθεί η πλειοψηφία των κατοίκων του Βλοχού με τους οποίους επικοινώνησε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου το Τοπικό Συμβούλιο του Βλοχού, υλοποιώντας τα όσα αποφασίστηκαν στην Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην αίθουσα του ΚΕΓΕ στον Παλαμά, αλλά σημαντικός είναι επίσης και ο αριθμός αυτών που κατά την επικοινωνία τους εξέφρασαν την άρνησή τους να μετακινηθούν.

Η διαδικασία ουσιαστικά επιβεβαίωσε το κλίμα που είχε διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες και διαφάνηκε και στην τελευταία συνέλευση με την πλειοψηφία των κατοίκων – έπειτα κι από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από τη Μεταμόρφωση ότι δεν θα απαλλοτριωθούν οι ιδιοκτησίες τους – να δηλώνουν την επιθυμία τους να μετακινηθούν σε ασφαλέστερο σημείο, ενώ από την άλλη ένα σημαντικό ποσοστό κατοίκων είτε επειδή δυσπιστούν ότι όσα ειπώθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη θα υλοποιηθούν στο σύνολό τους είτε επειδή δεν θέλουν να φύγουν από τον τόπο που μεγάλωσαν, παραμένουν αρνητικοί.

Το Τοπικό Συμβούλιο, όπως δεσμεύθηκε ενώπιον της συνέλευσης συνεδρίαση και αποφάσισε με 4 ψήφους υπερ και 1 λευκό να στηρίξει το αίτημα όσων επιθυμούν την μετακίνηση των οικιών τους αναγνωρίζοντας πάντως την ανάγκη τα αρμόδια υπουργεία να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα και να αποσαφηνίσουν περισσότερο το πλαίσιο της μετεγκατάστασης.

Η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου αναμένεται να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα ώστε με την έγκρισή του να προωθηθεί από τη Δημοτική Αρχή.

Κωστής Κριτσιάνης

φωτογραφία αρχείου

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%BB%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%8D

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: