Καθαρισμός τάφρου στον Καλέντζη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
26 January 2022
Μάθημα ανθρωπιάς από Κρητικό οδηγό λεωφορείου – Δείτε τί έκανε όταν βρέθηκε εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό
26 January 2022

Υπόγειο δίκτυο άρδευσης 30 χλμ και εκσυγχρονισμός 15 αντλητικών συγκροτημάτων σε Αμπελώνα, Φαλάνη και Γιάννουλη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα έργα κατασκευής υπόγειου δικτύου αγωγών άρδευσης  σε περιοχές του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου. Ολοκληρώθηκε η αποξήλωση-εξαγωγή των υφιστάμενων (παλαιών) δεκαπέντε αντλητικών συγκροτημάτων και γίνεται η συναρμολόγηση των νέων αντλητικών συγκροτημάτων, των καλωδιώσεων και των ηλεκτρικών πινάκων-inverter. Ακολουθεί η κατασκευή των υπόγειων δικτύων συνολικού μήκους  άνω των 30 χλμ. Τα έργα  συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκατ. ευρώ χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 και περιλαμβάνουν:

  • Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αμπελώνα υπογειοποίηση αρδευτικών δικτύων σε μήκος 13,3 χλμ καθώς και εκσυγχρονισμό 10 γεωτρήσεων,  στις οποίες αντικαθίστανται αντλητικά συγκροτήματα και ηλεκτρικοί πίνακες με  συστήματα inverter
  • Σε Φαλάνη και Γιάννουλη υπογειοποίηση αρδευτικών δικτύων σε μήκος 17 χλμ καθώς και εκσυγχρονισμό 5 γεωτρήσεων, στις οποίες αντικαθίστανται αντλητικά συγκροτήματα και ηλεκτρικοί πίνακες με  συστήματα inverter.

«Μετά από αίτημα της διοίκησης του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου τα έργα για την υπογειοποίηση των αγωγών άρδευσης ξεκίνησαν μετά την ολοκλήρωση της αρδευτικής περιόδου. Συνεργαζόμαστε με τη διοίκηση και τον Πρόεδρο Σωτήρη Τζιούφα και έχουμε εκπονήσει σχέδιο για την εγκατάσταση των ηλεκτρικών πινάκων και του λοιπού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού inverter σε κατάλληλο χρόνο ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος κλοπών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: