«Όχι» του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Μ.Π.Ε. αιολικού σταθμού 30 MW στο «Σπιτάκι» Αργιθέας
28 February 2023
Wizz Air: Αναστέλλει τις πτήσεις προς τη Μολδαβία λόγω αυξημένων κινδύνων ασφαλείας
28 February 2023

Υπό έρευνα για βιασμό ο Ασράφ Χακίμι

Η γαλλική Δικαιοσύνη ξεκίνησε έρευνα για βιασμό τη Δευτέρα (27/2) με στόχο τον Μαροκινό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν Ασράφ Χακίμι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή που γνωρίζει το θέμα, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες της εφημερίδας Parisien.

Μια 24χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε  ότι βιάστηκε στις 25 Φεβρουαρίου στο σπίτι του παίκτη στη Boulogne-Billancourt, ένα προάστιο του Παρισιού, είπε η πηγή που γνωρίζει το θέμα.

Η εισαγγελία της Ναντέρ αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση, εκφράζοντας τη λύπη της επειδή «οι πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιευτεί» στον Τύπο «υπονομεύουν τις έρευνες που απαιτούνται για την αποκάλυψη της αλήθειας».

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η γυναίκα πήγε σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε βιασμό από τον Ασράφ Χακίμι.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο κοινωνικό δίκτυο Instagram και (η γυναίκα) είχε πάει το Σάββατο το βράδυ στο σπίτι του ποδοσφαιριστή με ένα VTC (αυτοκίνητο μεταφοράς με οδηγό), το οποίο είχε παραγγείλει ο Χακίμι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η πηγή, ο 24χρονος Χακίμι τη φίλησε και την άγγιξε χωρίς τη συγκατάθεσή της, πριν τη βιάσει. Η γυναίκα είπε ότι τον ξεφορτώθηκε κλοτσώντας τον κι έφυγε με φίλο της, τον οποίο ειδοποίησε SMS για να την παραλάβει.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: