Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ-Σώοι οι επιβάτες
26 February 2023
Qatargate: «Τι είχε μέσα το “USB δίπλα από τον καθρέφτη” της Εύας Καϊλή»
26 February 2023

Φαβορί ο Μέσι για τα βραβεία της FIFA

«Φρέσκος» παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή και κάτοχος του υπέρτατου παγκόσμιου τίτλου, του μοναδικού που έλλειπε από την αμύθητη τροπαιοθήκη του, ο Λιονέλ Μέσι είναι το μεγάλο φαβορί για το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην παρουσίαση των τροπαίων «Fifa Best», αύριο (27/2) στο Παρίσι.

Η κατάκτηση του Μουντιάλ έχει πλειστάκις αποδειχθεί ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσει κάποιος από τους υποψήφιους την εύνοια της κριτικής επιτροπής και ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο μοναδικός από τους υποψήφιους που πληροί το βασικό κριτήριο.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από προπονητές, αρχηγούς Εθνικών ομάδων και δημοσιογράφους, ενώ συμπληρώνεται από δημόσια διαδικτυακή ψηφοφορία.

Ο Μέσι διεκεδικεί το βραβείο για τρίτη φορά, μετά το 2009 και το 2019, ενώ όποιος κι αν είναι ο νικητής θα διαδεχθεί τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, νικητή το 2020 και το 2021.

Ο επτά φορές νικητής της «Χρυσής Μπάλας» έχει να αντιμετωπίσει δύο Γάλλους, τον παριζιάνο συμπαίκτη του Κιλιάν Μπαπέ και τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Μπαπέ, πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (8 γκολ) άφησε το στίγμα του στον τελικό του Μουντιάλ με ένα χατ-τρικ που τον έβαλε στον μύθο, παρά την ήττα στα πέναλτι από την Αλμπισελέστε.

Ο Μπενζεμά από την πλευρά του ήταν ο αρχιτέκτονας του 14ου Champions League που κατάκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης, πέμπτο της καριέρας του κι εκείνο που του χάρισε τη Χρυσή Μπάλα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: