Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ανάπλαση του λιμανιού της Σκοπέλου
10 November 2019
Καιρός: Νέα κακοκαιρία θα «σαρώσει» σήμερα Κυριακή τη χώρα – Ραγδαία επιδείνωση
10 November 2019

Φαληρικός: Η ανερχόμενη δύναμη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου

Με νέα διοίκηση και όραμα την άνοδο στις μεγαλύτερες κατηγορίες

Και μέσα στο γήπεδο αποδεικνύεται η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Φαληρικού, καθώς μετά τις πρώτες αγωνιστικές ο ιστορικός σύλλογος του Πειραιά βρίσκεται στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου, της Β΄ Κατηγορίας, της ΕΠΣ Πειραιά, όπου φέτος αγωνίζεται.


Η διοίκηση έχει αποφασίσει να οδηγήσει την ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες και προς αυτήν την κατεύθυνση την ενίσχυσε σε όλα τα επίπεδα.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γιαννούλης, με εμπειρίες και από υψηλότερα πρωταθλήματα, έχει βρει χημεία με τους ποδοσφαιριστές και οδηγεί με ασφάλεια το σύλλογο στο δρόμο του πρωταθλητισμού. Σε δηλώσεις του μας τόνισε χαρακτηριστικά πως “η ομάδα δουλεύει σκληρά για την άνοδο και αν συνεχίσει έτσι είναι πολύ πιθανό να το καταφέρει”.

Δεν μπορούμε να μην κάνουμε ξεχωριστή αναφορά στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι είναι ένα μίγμα νέων και έμπειρων παικτών αλλά κυρίως με μεγάλη διάθεση να προσφέρουν στο Φαληρικό. Το δίχως άλλο, ξεχωρίζει η παρουσία του Γιώργου Μελαμπιανάκη, του Χρήστου Πέρρου και του αρχηγού της ομάδας Γιώργου Σιγάλα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν διαπρέψει στο παρελθόν και συνεχίζουν να προσφέρουν τις σημαντικές υπηρεσίες τους κάνοντας αυτό που αγαπούν, να παίζουν μπάλα. Δίπλα τους έχουν νέους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που μαζί με τους παλαιότερους οδηγούν την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της.

Σημαντική στην πορεία της ομάδας είναι και η συνεισφορά του προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστου Παπακωνσταντίνου, κατόχου διπλώματος προπονητή C και σύντομα με δίπλωμα γκολκίπινγκ C. Ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου, με πλούσιο παρελθόν σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο, ως ποδοσφαιριστής, συνεχίζει την παραγωγική διαδικασία ως προπονητής τερματοφυλάκων με βασικό στόχο την ανάδειξη νέων παιδιών.

Αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας, μας υπογράμμισε “στον Φαληρικό έχουν δημιουργηθεί όλες οι κατάλληλες συνθήκες για να πρωταγωνιστήσει ο σύλλογος και να ανέβει σε υψηλότερες κατηγορίες. Με σκληρή δουλειά πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε”.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: