Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Κυριακή
12 February 2022
Πάτρα: Έσπασε τη σιωπή της η μητέρα των 3 νεκρών κοριτσιών – Ας ψάξουν ό,τι θέλουν
12 February 2022

ΦΡΙΚΗ!!! Σκότωσαν το 7χρονο παιδί τους και το περιφέραν σε τσάντα στην Αθήνα

Απίστευτο θρίλερ με ένα ζευγάρι, Ελληνίδας και του Πολωνού εραστή της, που κυκλοφορούσαν για πολλούς μήνες ως άστεγοι στους δρόμους της Αθήνας έχοντας σε τσάντα το πτώμα του   επτάχρονου γιού της γυναίκας (σσ από τον πρώτο γάμο της) αποκαλύφθηκε μετά από πολυήμερη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά  Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Το ζευγάρι μάλιστα που σκότωσε τον επτάχρονο προ πενταετίας βάζοντας στο στόμα του μονωτική ταινία γιατί «ήταν ανήσυχος», είχε κατασκευάσει πρόχειρο «μνήμα»  με τούβλα σε ταράτσα κατοικίας στα Πατήσια όπου διαπράχθηκε κι ο φόνος.

Ακολούθως επειδή μετά έμειναν άστεγοι άρχισαν να κυκλοφορούν με τη σορό του παιδιού στον δρόμο.

Οταν βρήκαν νέα κατοικία στην Κυψέλη κατασκεύασαν πάλι πρόχειρο μνήμα στο εσωτερικό του σπιτιού κι ακολούθως έκλεισαν τα απομεινάρια της σορού του σε εργαλειοθήκη!

Η Ασφάλεια Αττικής εντόπισε το μακάβριο εύρημα και ανακάλυψε την αποτρόπαια πράξη όταν υπήρξαν πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε δύο παιδιά (σσ από τον γάμο της γυναίκας με άτομο επίσης πολωνικής καταγωγής) ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι 10 ετών και το εν λόγω αγοράκι που είχε εξαφανισθεί όμως προ πενταετίας.

Η σύζυγος φαίνεται να διατύπωνε τον ισχυρισμό ότι το παιδί είχε μεταβεί στην Πολωνία για να διαμείνει με τον πατέρα του.

Όμως από τους διαβατηριακούς ελέγχους αλλά κι από επικοινωνία με το συγκεκριμένο άνδρα στην Πολωνία ο οποίος είχε άγνοια για την τύχη των παιδιών του, διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίστατο.

Ετσι χθες κλήθηκε η Ελληνίδα κι ο Πολωνός εραστής της στην Ασφάλεια Αττικής (σσ σύμφωνα με αναφορές είναι τοξικομανείς)  όπου μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησαν το έγκλημα κι υπέδειξαν το νέο «μνήμα» του παιδιού τους μέσα στο νέο σπίτι τους.

H Χ.Κ. Μ., μητέρα του άτυχου αγοριού, η οποία είναι γεννημένη  το 1993, το 2015 είχε χωρίσει με έναν άλλο σύντροφό της επίσης Πολωνό, ο οποίος είναι  ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου θύματος και ενός  ακόμα κοριτσιού.

Μεταξύ 10 και 12 Ιανουαρίου του 2017, το αγόρι σε κάποια φάση που ήτανε άτακτο και έκανε φασαρία,  ο τωρινός σύντροφος του έβαλε ταινία στο στόμα και στη μύτη και το παιδί πέθανε από ασφυξία. Μάλιστα όπως λένε αστυνομικές πηγές, ο δράστης έβαζε πολλές φορές το παιδί τιμωρία και το άφηνε χωρίς φαγητό. Με το που το σκότωσε πήγε στην ταράτσα του σπιτιού και έφτιαξε μια τσιμεντένια κατασκευή επειδή ήταν οικοδόμος, και έθαψε εκεί το παιδί. Αυτό έγινε στην οδό Σκιάθου 5.

Πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι μετακόμισε στην οδό Αστυπάλαιας. Ο δράστης έβγαλε το παιδί από την κατασκευή τοποθέτησε  τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα πήρε μαζί του στο νέο σπίτι. Επίσης τα κουβαλούσε και στη δουλειά μαζί του.

Πώς άρχισε η έρευνα

Το 2018, η αδελφή του 7χρονου θύματος πήγε στο σχολείο με μώλωπες και ανέφερε πως ο σύντροφος της μητέρας  του την κακοποιεί. Κινητοποιήθηκε το σχολείο, επενέβη ο εισαγγελέας και το παιδί απομακρύνθηκε από το συγκεκριμένο οικογενειακό περιβάλλον και πήγε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο εισαγγελέας όμως διαπίστωσε τότε ότι υπήρχε και δεύτερο παιδί στην οικογένεια. Η μάνα του όμως ισχυριζόταν πως το αγοράκι το είχε πάρει ο βιολογικός του πατέρας στην Πολωνία. Όμως από την έρευνα των Αρχών διαπιστώθηκε πως από το 2018 ο βιολογικός πατέρας ήταν σε ψυχιατρική κλινική της Πολωνίας.

Επίσης η μητέρα και ο νέος σύντροφος δεν έχουν κανένα συγγενή, οπότε κανείς  δεν αναζήτησε το θύμα ποτέ. Η μητέρα φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή της αρχικά πως δεν συμμετείχε στη δολοφονία και απέδωσε σε ατύχημα τον θάνατο του παιδιού.

Ο Πολωνός σύντροφός της ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Είναι σκληρός χρήστης ναρκωτικών shisha.

Την Κυριακή το πρωί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

energospolitis.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: