Και στις 13 περιφέρειες της χώρας, μέσω του gov.gr, η ανανέωση άδειας οδήγησης και χορήγηση αντίγραφου άδειας κυκλοφορίας
13 December 2021
Κάπνισμα: Βήμα-βήμα πώς να κόψετε το τσιγάρο
13 December 2021

Φυσικές θεραπείες για τις κρεατοελιές

Μπορούν να είναι κληρονομικές ή να αναπτυχθούν εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο. Αν μισείτε τις κρεατοελιές σας, υπάρχουν τρόποι για να μειώσετε την εμφάνισή τους – ωστόσο, μην ξεχνάτε τις συνέπειες του καρκίνου του δέρματος. Όλες οι κρεατοελιές που φαίνονται ύποπτες πρέπει άμεσα να εξεταστούν από το γιατρό σας.

1. Κύμινο. Φτιάξτε μια πάστα από κύμινο και νερό και εφαρμόστε την πάνω στις κρεατοελιές σας για μια περίοδο τριών εβδομάδων.

2. Μπάνιο σε αιθέριο έλαιο. Αν έχετε πολλές κρεατοελιές σε διαφορετικά μέρη του σώματός σας, τότε κάντε ένα ζεστό μπάνιο όπου θα έχετε προσθέσει

1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα,

1 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι,

6 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας,

και 3 σταγόνες λάδι από λιβάνι.

3. Λιναρόσπορος και μέλι. Το έλαιο λιναρόσπορου βοηθά στην αφαίρεση των κρεατοελιών φυσικά, ενώ το μέλι βοηθά στην πρόληψη δευτερογενών λοιμώξεων και ουλών. Ξεκινήστε πλένοντας την πληγείσα περιοχή με χλιαρό νερό και στεγνώστε την, και στη συνέχεια αναμείξτε 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη λιναρόσπορου με με αρκετό λινέλαιο και μέλι για να φτιάξετε μια ομοιογενή πάστα. Εφαρμόστε τη πάστα απευθείας στη κρεατοελιά και καλύψτε τη με γάζα. Μετά από μια ώρα, ξε πλύνετε με χλιαρό νερό.

mystikaomorfias.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: