Meta: Έρχεται η συνδρομητική υπηρεσία πιστοποιημένου χρήστη για Facebook και Instagram
19 February 2023
Σάμος: Ταυτοποιήθηκε γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις απάτης
20 February 2023

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα έβαλε ο ΠΑΟΚ

Η ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα έδωσε ενδιαφέρον στη μάχη της πρώτης τετράδας. Ο νικητής του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μείωσαν σε τρεις κι έναν, αντίστοιχα, τους βαθμούς από τη δεύτερη Ένωση, που έχει την εκκρεμότητα του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ωφελημένος και ο Παναθηναϊκός που είδε τη διαφορά από τους «κιτρινόμαυρους» να παραμένει στο +4, ενώ στη μάχη για την κορυφή στην κανονική περίοδο καθοριστική θα είναι επίσης η επόμενη αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό από τον οποίο απέχει τώρα 5 βαθμούς.

Στο ντέρμπι των «Δικέφαλων» οι γηπεδούχοι νίκησαν την Ένωση με το σκορ που είχαν ηττηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0), υποχρεώνοντας την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην τρίτη φετινή απώλεια, μετά τις ήττες σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Ζωσιμάδες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά με προφανή στόχο το γρήγορο γκολ και το βρήκαν στο 14ο λεπτό, όταν ο (πεσμένος) Κωνσταντέλιας βρήκε τον Νάρεϊ κι αυτός με δεξί σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη για το 1-0. Η ΑΕΚ ανέβασε άμεσα την απόδοσή της, πίεσε, κέρδισε συνεχή κόρνερ κι έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 22΄, με τον Κοτάρσκι να αποκρούει το σουτ του Πινέδα.

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά εκτός από ένα επικίνδυνο γύρισμα του  Χατζισαφί στο 27΄ που δεν βρήκε αποδέκτη κι ένα άστοχο σουτ του Αραούχο στο 41΄ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άλλη μεγάλη ευκαιρία δεν είχε.

Ο Λιβάι Γκαρσία πλάσαρε άστοχα από κλειστή γωνία στο 51΄ και στο 62΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με κεφαλιά του Κουλιεράκη, από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια του Αθανασιάδη.

Από εκεί και ύστερα ανέλαβε δράση ο… Κοτάρσκι, που με σημαντικές αποκρούσεις διατήρησε απαραβίαστη την εστία του απέναντι στην καλύτερη επίθεση (μαζί με τον Ολυμπιακό από σήμερα) του πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας έβγαλε την κεφαλιά του συμπατριώτη του Βίντα στο 83΄ και στη συνέχεια ύψωσε… απαγορευτικό στις προσπάθειες των Τσούμπερ στο 87ο και Σιντιμπέ στο 89ο λεπτό.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: