Πεντάροφσκι: Εάν ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, η Βόρεια Μακεδονία θα βγει από το ΝΑΤΟ
14 April 2024
Φρουροί της Επανάστασης: «Αναλογική απάντηση σε οποιαδήποτε απειλή από ΗΠΑ και Ισραήλ»
14 April 2024

Φ. Σερέτης: Έτοιμο κτιριακά μέχρι τέλος Απριλίου ένα «άλλο» Κ.Υ. Παλαμά – Ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για το Κ.Υ. Μουζακίου

Ο Μάιος θα είναι ο καθοριστικός μήνας για την επαναλειτουργία του Κ.Υ. Παλαμά στο φυσικό του χώρο και του Κ.Υ. Μουζακίου (ενδεχομένως) στο νέο κτίριο που θα το στεγάσει.

Για το μεν πρώτο ο διοικητής της ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης, μιλώντας στο KarditsaLive.Net, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα γίνει η μετεγκατάσταση μετά την περίοδο του Πάσχα, για το δε δεύτερο πως όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να λειτουργήσει μέχρι τέλος Μαΐου.

Πιο αναλυτικά σε ότι αφορά στο Κ.Υ. Παλαμά επισήμανε πως όποιος επισκεφθεί τον χώρο θα διαπιστώσει πως έχουν αλλαχθεί σχεδόν τα πάντα και έχουν τοποθετηθεί καινούργια. Μιλάμε για ένα «άλλο» Κέντρο Υγείας ανέφερε χαρακτηριστικά, βελτιωμένο σε όλους τους τομείς.

Έχει βαφτεί από την αρχή και ολοκληρώθηκαν οι ελαιοχρωματισμοί, έχουν αλλαχθεί τα ηλεκτρικά, οι πόρτες, τα τζάμια, ο εξοπλισμός και σε 10 με 15 ημέρες θα είναι έτοιμο κτιριακά. Σε 10 μέρες θα τοποθετηθεί και καινούργια οδοντιατρική μονάδα. Έχουν γίνει πρόσθεσε και τρεις δωρεές, με την μια να αφορά την αλλαγή των πατωμάτων, την άλλη βιοχημικό αναλυτή που για πρώτη φορά θα διαθέτει το εν λόγω Κέντρο Υγείας και την τρίτη για τον εκσυγχρονισμό του ΤΕΠ.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο Δήμος Παλαμά βοηθά σημαντικά στη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου ενώ θα τοποθετήσει κι ένα κιόσκι τις επόμενες ημέρες.
Είμαστε, κατέληξε έτοιμοι και με την παράδοση του κτιρίου μέχρι τέλος του μήνα θα αρχίσουν και οι διαδικασίες μετεγκατάστασης που θα ολοκληρωθούν αμέσως μετά την περίοδο του Πάσχα.

.Σε ότι αφορά τώρα στο Κ.Υ. Μουζακίου, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ υποστήριξε ότι οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τον ξενοδοχειακό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό έχουν ολοκληρωθεί.

Περιμένουμε, τόνισε να τελειώσουν τεχνικά θέματα που έχουν να κάνουν με την σύνδεση της δομής με κανονικό και όχι εργοταξιακό ηλεκτρικό ρεύμα, προκειμένου να γίνουν οι δοκιμές των συστημάτων. Οι δοκιμές, διευκρίνισε, πρέπει να προηγηθούν των τοποθετήσεων.

Αυτό, συνέχισε, που θα τοποθετηθεί άμεσα είναι οι ειδικές κατασκευές ξενοδοχειακού εξοπλισμού, που έγιναν κατά παραγγελία σε ξυλουργό, για να πάρει μέτρα. Είναι έτοιμες και θα ξεκινήσει πολύ σύντομα η τοποθέτησή τους.

Επίσης, μέχρι τέλος Απριλίου αναμένουμε την παράδοση του υπόλοιπου εξοπλισμού, ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχουν γίνει όλες οι συνδέσεις για να προχωρήσουνε οι δοκιμές και να γίνουν τα επόμενα βήματα.

Ο στόχος είναι και εκεί επικεντρώνονται οι προσπάθειες όλων μας, κατέληξε ο κ. Σερέτης, το νέο Κ.Υ. Μουζακίου να λειτουργήσει μέχρι τέλος Μαΐου.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%86-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%C2%AB%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%C2%BB-%CE%BA-%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: